Antena Meniu Search
x

Tragedie la parcul de distracţii. Doi morţi şi 27 de răniţi, după un incident surprins în imagini (Video)

Două persoane au murit şi 27 au fost rănite, după ce o tragedie a lovit duminică un parc de distracţii din Ahmedabad, India, pendulul unui turn rupându-se şi prăbuşindu-se de la circa 20 de metri înălţime.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 27.08.2020, 17:46

Este al treilea astfel de incident produs în India, în ultima lună
Braţul turnului s-a rupt şi s-a prăbuşit de la 20 de metri înălţime având 31 de persoane înauntru - Twitter

Două persoane au murit şi 27 au fost rănite, după ce o tragedie a lovit duminică un parc de distracţii din Ahmedabad, India, pendulul unui turn rupându-se şi prăbuşindu-se de la circa 20 de metri înălţime.

Sute de localnici au luat cu asalt parcul de distracţii din Ahmedabad, profitând de faptul că duminica este o zi liberă.

Doi morţi şi 27 de răniţi, după o tragedie petrecută la parcul de distracţii

Conform Mirror Online, oamenii au stat la coadă inclusiv la turnul Discovery, unde participanţii sunt ridicaţi în aer la o înălţime de peste 20 de metri.

Nimeni însă nu bănuia ce avea să urmeze. La un moment dat, pendulul care găzduia 31 de persoane s-a rupt la o înălţime mare şi s-a prăbuşit la pământ.

Tragedia a fost filmată de mai mulţi amatori care aşteptau să le vină rândul să urce în turnul respectiv.

Din păcate, bilanţul catastrofei arată că până acum sunt doi morţi şi 27 de răniţi, iar autorităţile locale se tem că numărul morţilor ar putea creşte în condiţiile în care mulţi răniţi sunt în stare critică.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Parcul de distracţii a fost închis imediat după producerea tragediei, iar oficialităţile au deschis o anchetă.

Culmea este că este al treilea incident de acest gen produs doar în ultima lună în India. Astfel de incidente s-au mai produs în Chennai şi Bangalore.

Oamenii dau vina pe afacerişti care sunt dornici să facă rapid bani şi merg pe improvizaţii, negândindu-se la siguranţa oamenilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Tragedie la parcul de distracţii. Doi morţi şi 27 de răniţi, după un incident surprins în imagini (Video)