Antena Meniu Search
x

Motivul pentru care o regină a frumuseții din Marea Britanie riscă să rateze finala Mrs World din Las Vegas

O regină a frumuseții din Marea Britanie susține că i-a fost refuzată viza de America, pentru a participa la Mrs. World, din cauza legăturilor ei cu Siria. Leen Clive, 29 de ani, din Hessle, East Yorkshire, urmează să reprezinte Regatul Unit în finala Mrs World. Însă tânăra născută în Siria nu a primit viza pentru a zbura la competiția din Las Vegas.

de Redactia Observator

la 07.01.2022, 17:06

Leen Clive, medicul stagiar în Marea Britanie, spune că atât soțul ei, cât și fiica lor, au primit vizele pentru America. Însă ei i-a fost refuzată deoarece, spune ea, s-a născut în Damasc.

Oficialii americani au spus că nu pot comenta cazul doamnei Clive.

Leen Clive spune că nu a primit viza de America din cauza țării în care s-a născut

De când a sosit în Marea Britanie, în 2013, Leen Clive a învățat limba engleza și a făcut, de asemenea, campanie pentru drepturile femeilor și ale refugiaților.

Pe acelaşi subiect

Ea urma să participe la cea de-a 35-a ediție a competiției anuale Mrs World, pe 15 ianuarie, la care participă femei căsătorite, alături de alte 57 de concurente, scrie BBC.

Cu toate acestea, cel puțin deocamdată, femeia nu se poate prezenta la eveniment.

Tânăra mamă reprezintă Marea Britanie în finala Mrs World, de la Las Vegas

„Am aplicat cu un pașaport britanic. Reprezint Marea Britanie și sunt cetățean britanic, așa că nu aveam idee că voi fi interzis din SUA”, a spus ea.

Pe site-ul său, Guvernul SUA spune că solicitanții care sunt cetățeni ai țărilor unde terorismul este susținut de stat trebuie să fie intervievați de un ofițer consular. Siria este una dintre aceste țări.

„Soțului meu și fetiței mele li s-au acordat vizele, dar viza mea a fost refuzată - și singura diferență este locul meu de naștere”, a adăugat doamna Clive.

Emma Hardy, deputată în Hull West și Hessle Labour, a spus că încearcă să intervină și să remedieze situația.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Motivul pentru care o regină a frumuseții din Marea Britanie riscă să rateze finala Mrs World din Las Vegas