Antena Meniu Search
x

Australia i-a anulat viza Renatei Voracova, care a intrat în țară cu scutire de vaccinare. Tenismena, în acelaşi hotel cu Djokovic

Autorităţile australiene i-au anulat viza de intrare jucătoarei cehe de tenis Renata Voracova, care va trebui să se întoarcă în ţara sa, a anunţat vineri postul public de televiziune ABC, pe fondul polemicii generate de decizia de a-i revoca permisul de intrare sârbului Novak Djokovic, liderul clasamentului ATP.

de Redactia Observator

la 07.01.2022, 14:03

Renata Voracova
Renata Voracova - Profimedia Images

O sursă din cadrul autorităţii de control la frontiere a confirmat această decizie pentru ABC, în ciuda faptului că jucătoarea se afla deja în "Ţara Cangurilor" şi jucase un meci de pregătire în vederea Australian Open, la Melbourne.

Voracova, care a fost reţinută joi, a fost transferată la acelaşi hotel din Melbourne în care se află şi Djokovic, rezervat solicitanţilor de azil, scrie Agerpres.

Conform unei surse citate de ziarul The Age din Melbourne, jucătoarea cehă a intrat în Australia cu o scutire de vaccinare, pe motiv că a fost infectată cu Covid-19 în ultimele şase luni. Acesta a fost şi motivul invocat de Novak Djokovic.

Deocamdată nu se ştie dacă Renata Voracova va face apel împotriva deciziei de revocare a vizei sale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Sport » Australia i-a anulat viza Renatei Voracova, care a intrat în țară cu scutire de vaccinare. Tenismena, în acelaşi hotel cu Djokovic