Antena Meniu Search
x

Momentul în care o motociclistă este trântită la pământ de o șoferiță care deschide brusc portiera mașinii, pe un drum din Rusia (Video)

O cameră de bord a filmat momentul în care o tânără motociclistă este trântită violent la pământ de o șoferiță care deschide brusc portiera mașinii. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 26.09.2020, 13:19

Accidentul s-a produs în urmă cu două zile pe Bulevardul Lenin din Iaroslavl, Federația Rusă.
O motociclistă este trântită la pământ de o șoferiță care deschide brusc portiera mașinii, pe un drum din Rusia - Instagram
  • Portiera se deschide brusc, tânăra pierde controlul motocicletei şi se prăbuşește violent pe asfalt.
  • Din fericire, fata nu s-a ales decât cu câteva zgârieturi.
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt diseară la Observator 19.

O cameră de bord a filmat momentul în care o tânără motociclistă este trântită violent la pământ de o șoferiță care deschide brusc portiera mașinii. 

Accidentul s-a produs în urmă cu două zile pe Bulevardul Lenin din Iaroslavl, un oraș din Regiunea Iaroslavl, Federația Rusă.

În imaginile surprinse de o cameră de bord se vede cum motociclista execută un viraj la stânga, după care se încadrează regulamentar pe prima bandă de circulație, ocupată parțial de mașinile parcate lângă trotuar.

La un moment dat, însă, o portieră i se deschide brusc în față, tânăra pierde controlul motocicletei şi se prăbuşește violent pe asfalt.

Tânăra, care este antrenor de volei, a publicat înregistrarea accidentului pe contul ei de Instagram. Atenție, imagini cu puternic impact emoțional!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Din fericire, nu am pățit nimic grav. M-am ales doar cu un picior învinețit. Este păcat că a trebuit să închei sezonul în acest fel", a declarat Angelica Denisova pentru 76.ru.

Doar "Malykha", motocicleta de care fata este nedespărțită de 6 ani, are nevoie de reparații.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Momentul în care o motociclistă este trântită la pământ de o șoferiță care deschide brusc portiera mașinii, pe un drum din Rusia (Video)