Antena Meniu Search
x

Video Marian, motociclistul român arestat după cea mai rapidă urmărire cu poliţia din Marea Britanie, a rupt-o la fugă din sala de judecată

Marian Drăgoi, un român în vârstă de 19 ani, a fost protagonistul celei mai rapide urmăriri cu poliția din Marea Britanie. Joi, tânărul a încercat să fugă din tribunal, înainte ca instanța să-l condamne la 46 de săptămâni de închisoare.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 17.01.2021, 09:26

  • Românul a gonit cu 290 de km/oră pe străzile din Londra și trei comitate: Hertfordshire, Bedfordshire şi Buckinghamshire.
  • Marian a oprit la o benzinărie să alimenteze, moment în care a fost prins și arestat.

Motociclistul român a rupt-o la fugă din sala de judecată, însă a fost prins rapid de polițiști.

Cu câteva minute înainte, Drăgoi ascultase cu atenție în timp ce instanța afla cum tânărul a învățat din greșelile făcute, după urmărirea cu poliția din luna mai a anului trecut.

Atunci, românul a gonit cu 290 de km/oră pe străzile din Londra și trei comitate: Hertfordshire, Bedfordshire şi Buckinghamshire.

Motocicleta condusă de Marian, o Honda CBR 1000, ar fi avut numere false, tânărul fiind încătușat la finalul unei curse care a durat 38 de minute, scrie The Sun.

Băiatul a condus cu o viteză incredibilă, pe interzis și pe culoarea roșie a semafoarelor, fiind monitorizat și filmat de un elicopter al poliţiei londoneze.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Marian Drăgoi, condamnat la 46 de săptămâni de închisoare

Într-un final, Marian a oprit la o benzinărie să alimenteze, moment în care a fost prins și arestat, potrivit BBC News

Marian Drăgoi a fost arestat după cea mai rapidă urmărire cu poliţia din Marea Britanie

BBC News

Românul a pledat vinovat pentru conducere periculoasă, pentru că nu a oprit la semnalele poliţiştilor, dar şi pentru conducere fără permis şi făra asigurare.

În 14 ianuarie, tânărul de 19 ani a fost condamnat la 46 de săptămâni de închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Stiri externe » Marian, motociclistul român arestat după cea mai rapidă urmărire cu poliţia din Marea Britanie, a rupt-o la fugă din sala de judecată