Antena Meniu Search
x

Muzicianul american Charley Pride a murit în Dallas, răpus de Covid-19

Muzicianul american Charley Pride a murit în Dallas, sâmbătă din cauza unor complicaţii apărute după infectarea cu virusul Covid-19.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 13.12.2020, 11:34

Charley Pride
Muzicianul american Charley Pride a murit în Dallas, răpus de Covid-19 - Profimedia
  • A avut ultima apariţie TV luna trecută.
  • Artistul avea vârsta de 86 de ani.

Muzicianul american Charley Pride a avut ultima apariţie live, la TV, chiar luna trecută, atunci când a primit premiul pentru întreaga sa carieră din partea Country Music Association, la gala anuală.

Atunci, în data de 11 noiembrie, a susţinut ultimul recital. El a interpretat piesa “Kiss an Angel Good Mornin” cu Jimmie Allen şi a susţinut un discurs emoţionant în faţa unui public restrâns.

A fost anunţat atunci că toţi cei invitaţi au fost testaţi pentru Covid-19 înainte de gală. Câteva rezultate însă au fost pozitive, dar reprezentanţii CMA au spus la acel moment că niciunul dintre cei confirmaţi nu a intrat în spaţiul în care a avut loc ceremonia.

Infectat cu Covid 19 la scurt timp după ultima apariţie TV

Maren Morris, marea câştigătoare a premiilor CMA de anul acesta, s-a numărat între cei care s-au întrebat dacă nu cumva ar exista o legătură, deoarece Michael Pride a contractat boala la scurt timp după eveniment, potrivit news.ro

„Sunt atât de tristă că unul dintre cei mai dragi şi vechi prieteni ai mei, Charley Pride, a murit. Este şi mai rău să aflu că a murit din cauza Covid-19. Ce virus oribil. Charley, te vom iubi mereu” a declarat artista Polly Parton.

În 2019, el a revenit în lumina reflectoarelor odată cu documentarul de televiziune “American Masters - Charley Pride: I’m Just Me”, care cuprinde interviuri cu artişti precum Garth Brooks, Willie Nelson, Brad Paisley, Parton şi însuşi Pride.

Charley pride a fost căsătorit şi a avut trei copii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Muzicianul american Charley Pride a murit în Dallas, răpus de Covid-19