Antena Meniu Search
x

„Viaţa nu mai poate fi la fel fără ea”. Fostul soţ al actriţei Naya Rivera, cunoscută pentru rolul său din serialul „Glee”, răvăşit de durere după moartea ei

Naya Rivera, actriţa cunoscută pentru rolul său din serialul „Glee” a fost găsită moartă la începutul acestei luni, după ce a mers să înoate alături de fiul ei, Josey, în apele lacului Piru din sudul Californiei.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 26.07.2020, 14:36

Actriţa Naya Rivera
Naya Rivera a murit înecată în apele lacului Piru - Instagram/ Naya Rivera
  • Actorul a fost căsătorit cu Naya din 2014 până în 2018.
  • Cei doi au avut împreună un băieţel pe nume Josey.

Timp de câteva zile actriţa a fost căutată de autorităţile californiene, deşi speranţele că ar putea fi găsită în viaţă erau minime.

Naya, în vârstă de 33 de ani, a ieşit la o plimbare cu barca alături de fiul ei în vârstă de doar patru ani. Autorităţile au găsit copilul singur, spunând că mama sa a coborât din barcă pentru a înota puţin.

La locul tragediei au ajuns rudele apropiate actriţei, dar şi fostul soţ, Ryan Dorsey, tatăl micuţului Josey. Bărbatul a fost complet devastat de întreaga situaţie, încât a vrut să intre în apa care i-a luat-o pe una dintre cele mai importante persoane din viaţa lui, mama fiului său.

Actorul a fost căsătorit cu Naya din 2014 până în 2018, când cei doi părinţi au ales să meargă pe drumuri separate. El a ales să îi aducă un tribut printr-o postare pe pagina sa de Instagram, alături de o poză cu actriţa şi fiul său, îmbrăţişaţi, pe plajă.

Potrivit, Mirror, Ryan se întâlnise cu Naya chiar cu o zi înainte de dispariţie.

„Este atât de nedrept... nu sunt suficiente cuvinte pentru a exprima gaura rămasă în inimile tuturor. Nu pot să cred că aşa este viaţa acum. Viaţa nu mai poate fi la fel fără ea. Erai aici... Eram în spatele tău înotând cu Josey cu o zi înainte. Viaţa nu este corectă. Nu ştiu ce să spun. Sunt recunoscător pentru timpul nostru şi pentru călătoria care ne-a unit şi ne-a oferit cel mai dulce, inteligent şi drăguţ băieţel la care am fi putut spera vreodată.”

În ciuda neînţelegerilor din cuplu care au condus inevitabil la un divorț, cei doi au continuat să aibă o relaţie extrem de apropiată.

„Îmi amintesc că uneori te enervam şi spuneai „Ryan poţi să nu mai vorbeşti? Haha. Mă bucur că nu te-am ascultat pentru că am sute de conversaţii, poze, videoclipuri pe care Josey le va avea pentru totdeauna şi ştiu că mama lui l-a iubit mai mult decât propria viaţă şi cât ne-am distrat toţi. Viaţa este despre vremuri bune şi vremuri rele, dar cu Josey răul devine mai mic, deoarece o parte din tine va fi întotdeauna alături de noi, prin el. Nu va uita niciodată de unde a venit. Ne este dor de tine. Te vom iubi mereu. Te iubesc Meep” au fost cuvintele emoţionante pe care Ryan le-a împărtăşit pe pagina sa de Instagram.

În final, actorul a transmis câteva cuvinte şi pentru fanii care au trimis mii de mesaje de sprijin în momentele dificile.

„Pentru toţi cei care mi-au lăsat mesaje şi nu am reuşit, nu am apucat să vă răspund, vă mulţumesc tuturor din suflet pentru iubirea copleşitoare şi pentru sprijinul primit din partea voastră. Fiţi amabili cu voi înşivă, fiţi amabili cu ceilalţi, iertaţi, uitaţi, nu ţineţi ranchiuni. Dacă nu aveţi nimic frumos de spus, poate încercaţi să nu spuneţi nimic. Există pace în tăcere. Timpul pe pământ este preţios şi nu ştii niciodată, dar niciodată ce s-ar putea întâmpla.”

Naya şi Ryan au împărţit custodia micuţului Josey. Până la despărţirea definitivă din 2018, cei doi au semnat de două ori actele de divorţ, dar au continuat să îşi mai ofere o şansă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » „Viaţa nu mai poate fi la fel fără ea”. Fostul soţ al actriţei Naya Rivera, cunoscută pentru rolul său din serialul „Glee”, răvăşit de durere după moartea ei