Antena Meniu Search
x

Nu ai vrea să-ţi petreci vacanţa aici! Toţi proprietarii acestei insule au murit în condiţii suspecte

O micuţă insulă din Napoli are o istorie înspăimântătoare: toţi proprietarii ei au murit în condiţii suspecte sau au păţit lucruri groaznice.

Această micuţă insulă din Napoli (Italia) pare locul perfect de a te retrage la bătrâneţe. Vremea este caldă, aerul curat iar priveliştea de la Marea Mediterană este extraordinară. 

Cu toţii ar crede acest lucru dacă nu ar vorbi cu localnicii care spun că Insula Gaoia este blestemată deoarece mai mulţi dintre cei care au locuit aici au murit prematur sau au fost ruinaţi din punct de vedere financiar. 

Această legendă a blestemului a apărut după ce tot mai mulţi oameni care au locuit aici au decedat prematur. Totul a început cu anul 1920, când insula a aparţinut unui bogat om elveţian, Hans Braun. 

  • După câţiva ani, Hans a fost găsit mort, înfăşurat într-un covor! După doar câteva luni, soţia sa s-a înecat în mare. 
  • Următorul proprietar, germanul Otto Grunback, a murit în urma unui atac de cord, la puţin timp după ce se stabilise pe insulă!
  • Maurice-Yves Sandoz, care lucra în industria medicamentelor, a locuit şi el o perioadă pe insulă, dar a sfârşit sinucigându-se.
  • Următorul propietar, Karl Paul Langheim, care avea o avere considerabilă de pe urma industriei de oţel, a ajuns în pragul falimentului în doar câţiva ani. 
  • Insula i-a aparţinut şi italianului Gianii Agnelli. Imediat după ce s-a mutat aici, acesta a avut o mulţime de probleme. Mai exact, mai multe rude au decedat!
  • Paul Getty este un alt proprietar, al cărui nepot a fost răpit la scurt timp după ce se instalaseră pe insulă! 
  • Ultimul proprietar al insulei, Gianpasquale Grappone, a fost trimis la închisoare! 
  • Mass-media a vorbit din nou de un blestem al insulei în 2009, când Franco Ambrosio şi soţia sa, Giovanna Sacco, care deţineau o vilă în capătul celălalt al insulei, au fost asasinaţi.

Chiar dacă oamenii continuă să vorbească despre insulă că este blestemată, turiştii nu ezită să vină aici an de an, în special pentru a sări de pe stânci în mare! 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri externe » Nu ai vrea să-ţi petreci vacanţa aici! Toţi proprietarii acestei insule au murit în condiţii suspecte