Antena Meniu Search
x

Nunta regală. Traseul pe care îl vor parcurge Harry şi Meghan după ce vor ieşi pe porţile castelului Windsor ca soţ şi soţie

La ora 15:00, ora României, prințul Harry și mireasa lui, Meghan, vor ieși pe porțile castelului Windsor ca soț și soție. Imediat după slujba din capela Saint George şi înainte de recepţia organizată de regina Elisabeta a doua.

Vezi și

La ora 15:00, ora României, prințul Harry și mireasa lui, Meghan, vor ieși pe porțile castelului Windsor ca soț și soție. Imediat după slujba din capela Saint George şi înainte de recepţia organizată de regina Elisabeta a doua.

La 15,00 ora României, prințul Harry și mireasa lui, Meghan, vor ieși pe porțile castelului Windsor ca soț și soție. Imediat după slujba din capela Saint George şi înainte de recepţia organizată de regina Elisabeta a doua.

Cortegiul va coborî pe Castle Hill, apoi va traversa orașul pe High Street, Sheet Street, Kings Road și Albert Road. Mirii vor să salute cât mai mulţi dintre cei peste 100 de mii de turişti veniţi să le fie alături în cea mai fericită zi. Puțin peste trei kilometri vor parcurge prințul și aleasa lui de origine americană pe străzile din Windsor. Şi vor bifa cele mai importante locuri.

Casa Strâmbă din Windsor este corespondentul britanic al celebrului Turn din Pisa. Tocmai arhitectura neobişnuită a transformat-o în atracţie turistică. Găzduieşte în prezent o ceainărie şi un restaurant. În trecut, însă, era locul secret unde Carol al II-lea îşi întâlnea amanta, Nell Gwyn. 

Într-o caleaşcă trasă de cai, Meghan şi Harry vor trece prin faţa a zeci de restaurante şi magazine de suveniruri. Plin ochi de turişti şi localnici, castelul Windsor, un pub construit şi numit după reşedinţa preferată a Reginei, este şi el, pe harta procesiunii.

La întoarcere, alaiul regal va alege o altă rută. Prin parcul  Windsor. Caleașca urmează să treacă pe sub arcada din aripa sudică, apoi va face turul Upper Ward, curtea centrală a palatului înainte de a intra direct în sala Saint George. Aici, cuplul regal își va întâmpina cei 600 de invitați la dineul este găzduit de majestatea sa, Regina Elisabeta.

Seara, petrecerea va continua cu cei mai apropiați dintre invitați. Evenimentul începe la ora 19, ora locală, la Frogmore House, la aproximativ un kilometru distanță de Palat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Nunta regală. Traseul pe care îl vor parcurge Harry şi Meghan după ce vor ieşi pe porţile castelului Windsor ca soţ şi soţie