Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Foto O copilă a suferit arsuri severe pe faţă şi gât după ce a căzut pe un uscător de păr pornit, în Australia: ''Dorim să-i putem lua durerea''

Doi tineri se simt ca ''cei mai oribili părinți din lume'' după ce fiica lor a suferit arsuri groaznice la nivelul capului și al gâtului, după ce s-a dat jos din pat și a aterizat direct pe un uscător de păr pornit, într-un accident catalogat drept ciudat. Atenţie, urmează informaţii care vă pot afecta emoţional!

de Redactia Observator

la 06.07.2021 , 18:35

O copilă a suferit arsuri groaznice pe faţă şi gât după ce a căzut pe un uscător de păr pornit, în Australia O copilă a suferit arsuri groaznice pe faţă şi gât după ce a căzut pe un uscător de păr pornit, în Australia - GoFundMe / Facebook

Dannielle și Levi Robbins jucau jocuri de societate alături de familia lor extinsă în Moana, la sud de Adelaide, pe 26 iunie, în timp ce Sienna, în vârstă de șapte luni, dormea ​​pe patul lor dublu. Fusese sprijinită cu perne, iar părinții au intrat în dormitor la fiecare 10 - 15 minute pentru a o verifica.

La una dintre vizite, mămica a auzit uscătorul de păr și a găsit-o pe Sienna pe spate, incapabilă să se miște, cu uscătorul suflând aer fierbinte direct spre ceafă. ''Cumva se rostogolise pe spate și nu se putea întoarce'', a spus doamna Robbins.

Ea a țipat la Levi ca să cheme o ambulanță în timp ce a încercat să îi ofere micuţei primul ajutor.  Sienna a suferit arsuri de gradul II și III pe cap și pe gât, iar medicii își fac griji că părul ei nu va mai crește niciodată în anumite zone. Copila de șapte luni nu a putut să vadă timp de trei zile, după ce fața și capul i s-au umflat din cauza rănilor.

Articolul continuă după reclamă

''Nici măcar nu știam, când eram în ambulanță, dacă micuțul ei corp avea să poată face față unei astfel de arsuri și dacă avea să intre în șoc în drum spre spital'', a declarat mama. Sienna necesită o intervenție chirurgicală la fiecare două zile pentru cel puțin următoarele șase săptămâni și a suferit deja prima operație.

Pe acelaşi subiect

''Dorim să-i putem lua durerea'', spune mama

Doamna Robbins a spus că ea și soțul ei sunt dărâmaţi din cauza accidentului și nu au putut să doarmă sau să mănânce zile întregi. Momentan nu se simt capabili nici măcar să se întoarcă la muncă. ''Am plâns zile întregi pentru fetița noastră și ne dorim să-i putem lua durerea'', a scris ea.

Prietenii și familia s-au grăbit să ofere cuvinte de sprijin tinerilor părinți, implorându-i să nu se învinovățească pentru tragedie și oferind ajutor. O pagină GoFundMe a fost creată pentru tratamentul micuţei. Deja s-au strâns peste 11.000 de dolari, conform Daily Mail

Mămica a lucrat anterior ca asistentă medicală și, deși este recunoscătoare că a știut cum să facă față situației de urgență, recunoaște că ''și-ar fi dorit să ajute mai mult''''Am avut noroc că toată familia noastră a lucrat împreună'', a spus ea. ''Totul s-a întâmplat foarte repede''.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi fost victima unei încercări de fraudare?
Observator » Ştiri externe » O copilă a suferit arsuri severe pe faţă şi gât după ce a căzut pe un uscător de păr pornit, în Australia: ''Dorim să-i putem lua durerea''