Antena Meniu Search
x

Ar putea fi român! Poliţiştii români au fost alertaţi de colegii germani, într-o crimă misterioasă. Un cadavru a fost găsit într-o cutie metalică, aruncată în Elba

O anchetă ca un scenariu de groază se desfăşoară în Germania, după ce un bărbat a fost găsit mort. O crimă în stil mafiot, spun anchetatorii.

Vezi și

O anchetă ca un scenariu de groază se desfăşoară în Germania, după ce un bărbat a fost găsit mort. O crimă în stil mafiot, spun anchetatorii.

Victima a fost găsită într-o ladă, care plutea pe râul Elba. Au făcut teste biochimice avansate şi au ajuns la concluzia că bărbatul a trăit în ultimii 10 ani, în Germania.

Un cadavru într-o ladă metalică. O verighetă şi un tatuaj care amintesc de "Michaela" (se citeste Micaela). Femeia care odată găsită, ar putea dezlega misterul. Sunt primele indicii de la care au pornit anchetatorii.

Pe acelaşi subiect

În laboratorul de criminalistică, specialiştii au reuşit să reconstruiască fizionomia victimei. Un bărbat cu vârsta cuprinsă între 45 şi 60 de ani. 1,80 metri înălţime. Atletic şi cu o greutate de 75 de kilograme.

Analiza biochimică a celulelor stem a restrâns şi ea aria căutării, la Sud-estul Europei. 15 ţări, printre care şi România, şi o populaţie de zeci de milioane de oameni.

Un simplu detaliu de scriere i-ar putea aduce pe criminalişti cu un pas mai aproape de adevăr.

Urmele de pe corpul bărbatului vorbesc de o moarte chinuitoare, cu săptămâni bune înainte ca trupul neînsufleţit să fie găsit. Oricine poate oferi informaţii, este rugat să anunţe Poliţia Română.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Ar putea fi român! Poliţiştii români au fost alertaţi de colegii germani, într-o crimă misterioasă. Un cadavru a fost găsit într-o cutie metalică, aruncată în Elba