Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O femeie a înjunghiat 14 copii într-o grădiniţă din China! Doi dintre micuţi au murit. Atacatoarea a fost reţinută de poliţie (Video)

Incident şocant în China. O femeie a înjunghiat cu cuţitul de bucătărie 14 copii, la poarta unei grădiniţe din Chongqing. Doi dintre micuţi au murit.

de Redactia Observator

la 26.10.2018 , 08:17

Incident şocant în China. O femeie a înjunghiat cu cuţitul de bucătărie 14 copii, la poarta unei grădiniţe din Chongqing. Doi dintre micuţi au murit.

Potrivit ultimelor informaţii, atacul a avut loc în momentul în care copiiui erau conduși înapoi la clasă după exercițiile de dimineață. 

Articolul continuă după reclamă

Atacatoarea a fost reținută de către educatori şi gardieni, apoi bătută de părinți. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Femeia de 39 de ani ar fi spus poliției că a fost maltratată de guvernul chinez, însă nu se ştie de ce furia ei s-a îndreptat către aceşti copii.

Potrivit Russia Today, doi dintre micuţi ar fi murit, însă informaţia nu a fost confirmată de autorităţi.

Articol în curs de actualizare

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri externe » O femeie a înjunghiat 14 copii într-o grădiniţă din China! Doi dintre micuţi au murit. Atacatoarea a fost reţinută de poliţie (Video)