Antena Meniu Search
x

O femeie a primit un semn de la Dumnezeu, după chimioterapie

Kristin Kissee este foarte mândră de părul ei. După ce a trecut printr-o perioadă dificilă, femeia crede că a fost binecuvântată.

Kristin Kissee este foarte mândră de părul ei. După ce a trecut printr-o perioadă dificilă, femeia crede că a fost binecuvântată.  

Kissee a început un tratament cu radiaţii şi chimioterapie după ce a aflat că suferă de cancer. Un efect al acestui tip de tratament este căderea părului. Când a terminat tratamentul, părul femeii a reînceput să crească, astfel că, aceasta a postat pe pagina personală de facebook, o poză cu părul ei, în noiembrie 2011.

La vremea respectivă, femeia nu a observat nimic neobişnuit, până când într-o zi, când era deprimată a început să se uite prin pozele mai vechi.

“Mă simţeam copleşită de toate problemele vieţii. Aveam un nou-născut şi un copil de trei ani bolnav de autism şi eram în aşteptarea rezultatelor unor analize. Aşa că m-am rugat pentru putere şi pace”, a declarat Kissee, în vârstă de 33 de ani, pentru Huffington Post.

Uitându-se prin poze, femeia a desoperit semnul pe care îl caută. Buclele de pe frunte aveau formă de litere şi parcă formau cuvântul “God” (Dumnezeu). Era vorba despre poza făcută după ce terminase tratamentul împotriva cancerului. Imediat, femeia s-a simţit uşurată şi acum este convinsă că acesta e un semn de la Dumnezeu, care o asigură că lucrurile vor merge spre bine.

“Am început să plâng. Dumnezeu mi-a ascultat rugăciunile”, a mai spus femeia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » O femeie a primit un semn de la Dumnezeu, după chimioterapie