Antena Meniu Search
x

Video O femeie a supraviețuit 52 de ore sub ruinele unei clădiri prăbușite, după cutremurele devastatoare din Turcia

O femeie, în vârstă de 58 de ani din provincia Kahramanmaras, a avut parte de un miracol după ce a fost prinsă sub dărâmăturile unui hotel prăbușit, din cauza cutremurelor devastatoare din Turcia. Victima a fost salvată de către pompieri și dusă pe o targă într-o ambulanță, pentru îngrijiri medicale. 

de Redactia Observator

la 08.02.2023, 12:08

O femeie a supraviețuit 52 de ore sub ruinele unei clădiri prăbușite
O femeie a supraviețuit 52 de ore sub ruinele unei clădiri prăbușite - Captură Video YouTube

O femeie a fost scoasă în viaţă după 52 de ore petrecute sub dărâmăturile unei clădiri care s-a prăbuşit în urma cutremurelor devastatoare ce au lovit la începutul acestei săptămâni sud-estul Turciei, relatează miercuri DPA, potrivit Agerpres. Imagini difuzate miercuri de postul turc de televiziune NTV arată membri ai serviciilor de urgenţă din provincia Kahramanmaras, în apropiere de frontiera cu Siria, transportând femeia pe o targă până la ambulanţă.

Femeia, în vârstă de 58 de ani, ar fi fost salvată de sub dărâmăturile unui hotel prăbuşit. Mii de oameni şi-au pierdut viaţa în urma a două seisme puternice în Turcia şi Siria vecină. Unii dintre cei răniţi au fost transportaţi pe cale aeriană pentru îngrijiri la Istanbul, a informat postul de televiziune NTV.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » O femeie a supraviețuit 52 de ore sub ruinele unei clădiri prăbușite, după cutremurele devastatoare din Turcia