Antena Meniu Search
x

Foto O femeie care se credea Harry Potter a ucis o judecătoare și a rănit un băiețel de şase ani cu maşina, în SUA

O femeie pe nume Snape, care a pretins că este Harry Potter, a fost acuzată că a ucis un judecător și că a rănit un băieţel cu maşina, după care a fugit de la faţa locului.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 12.04.2021, 18:40

O femeie care se credea Harry Potter a ucis un judecător și a rănit un băiețel de şase ani cu maşina, în SUA
Nastasia Snape - Palm Beach County Sheriff's Office via Daily Star
  • O femeie a ucis un judecător și a rănit un băiețel de şase ani cu maşina, în SUA
  • Aceasta credea că este Harry Potter

Nastasia Snape, în vârstă de 23 de ani, a lovit-o pe Sandra Feuerstein, în vârstă de 75 de ani, pe trotuar și a rănit un băiat de șase ani, în Florida, SUA. Femeia a fugit de la fața locului, ca mai târziu să fie găsită delirând, a spus poliția.

Serviciile de urgență au găsit-o ulterior şi s-au apropiat uşor de mașină, deoarece părea că are o criză. Anchetatorii au spus că Snape - care are același nume de familie ca și profesorul fictiv de la Hogwarts, Severus Snape - se uita în gol, înainte de a coborî din autoturism. 

Femeia credea că este Harry Potter

Oamenii legii susţin că mai apoi a început să țipe și să se lupte cu paramedicii în interiorul unei ambulanțe, susținând că este Harry Potter. Medicii au fost nevoiți să-i dea un anestezic pentru a o liniști.

Pe acelaşi subiect

Ulterior, ofițerii i-au percheziționat mașina și au găsit un medicament care poate provoca un comportament ciudat, potrivit unui raport al poliției. Geanta ei a fost, de asemenea, percheziționată și au fost găsite mai multe cutiuţe mici cu eticheta ''THC Cannabis'', au mai adăugat anchetatorii. 

Starea copilului nu este cunoscută. Doamna Feuerstein, un judecător federal din Islip, New York, a fost dusă la spital unde a fost declarată moartă.

Snape a fost dusă și la spital, unde ar fi spus poliției că ''nu a fost implicată într-un accident''. Aceasta a fost ulterior arestată. Ea se confruntă cu acuzații de omucidere, rănire și fugă de la locul accidentului, potrivit Daily Star

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Stiri externe » O femeie care se credea Harry Potter a ucis o judecătoare și a rănit un băiețel de şase ani cu maşina, în SUA