Antena Meniu Search
x

Galerie foto O femeie de 100 de kilograme şi-a ucis soţul aşezându-se pe el, în urma unei dispute pornite la băutură, în Rusia

O femeie care cântăreşte peste 100 de kilograme şi-a sufocat soţul aşezându-se pe capul lui, în timpul unui scandal iscat între cei doi, aşteptând ca bărbatul să îşi ceară iertare.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 19.05.2021, 12:29

Tatyana O, în vârstă de 45 de ani, a fost acuzată de crimă în Rusia, după ce ar fi refuzat să-i dea drumul partenerului ei, Aidar, din strânsoare, până în momentul în care acesta „şi-ar fi cerut iertare”. Orbită de furie, femeia s-a aşezat pe capul lui în timpul unui scandal iscat la nervi.

Fiica bărbatului și-a văzut tatăl ţinut cu fața în jos pe pat și a alergat să ceară ajutor vecinilor din zonă, potrivit dovezilor din anchetă. Incidentul şocant a avut loc în casa familiei din Novokuznetsk, Rusia. O localnică a vrut să intervină, potrivit The Sun, dar după ce a văzut situaţia a decis să stea deoparte considerând că este o „dispută internă pe care cuplul o va rezolva”.

Tatyana O şi Aider

Profimedia

Tatyana a spus că voia să îl „calmeze”, după ce ambii băuseră şi se luaseră la ceartă, dar la scurt timp Aidar a leşinat, determinând vecina să sune la ambulanţă.

La venirea echipajelor de salvare, paramedicii nu au mai putut decât să declare decesul. Era prea târziu pentru soţul care sfârşise în mod odios şi complet neaşteptat.

Raportul medicului legist a confirmat ulterior că a murit de „asfixie din cauza blocării sistemului respirator”, împins cu faţa în saltea, în timp ce Tatyana se aşezase cu faţa pe gâtul lui şi „folosindu-şi picioarele pentru a nu se putea ridica”.

Soția „a strangulat soțul cu fesele ei după ce a băut prea mult alcool”, potrivit anchetatorilor.

Omor prin neglijenţă sau crimă intenţionată

La un prim proces, acuzaţia a fost schimbată de la crimă la moarte cauzată prin neglijenţă, fiind aduse dovezi potrivit cărora femeia nu avea intenţia de a-l omorî cu adevărat.

Astfel, a fost condamnată la 18 luni de muncă corectivă și obligată să plătească în jur de 2.000 de lire sterline „daune morale”, însă în această săptămână, Comitetul de anchetă a anunţat că intenţionează să facă presiuni pentru o nouă acuzaţie de crimă împotriva Tatyanei.

S-ar fi supărat după ce au băut mai multe pahare, motiv pentru care atunci când „bărbatul s-a întins în pat s-a urcat pe el împingându-i faţa în saltea, apoi s-a aşezat cu fesele pe gâtul lui în timp ce îl ţinea cu picioarele pentru a nu-i permite să se ridice”, a declarat o sursă din anchetă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » O femeie de 100 de kilograme şi-a ucis soţul aşezându-se pe el, în urma unei dispute pornite la băutură, în Rusia