Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video O femeie din Noua Zeelandă și-a anunțat soțul că-l părăsește, în direct, la TV, pentru că și-a făcut doza booster de vaccin anti-Covid

O femeie din Noua Zeelandă a dezvăluit în direct, la un post de televiziune, că și-a părăsit soțul pentru că s-a vaccinat cu doza booster de vaccin anti-Covid. ”El a plecat. Nu vreau să mai am nimic de-a face cu el”, a spus femeia, care lua parte la un amplu protest față de măsurile anti-coronavirus din țară.

de Redactia Observator

la 11.02.2022 , 16:50

O femeie din Noua Zeelandă și-a anunțat soțul că-l părăsește, în direct, la TV, pentru că și-a făcut doza booster. ”Sincer, cred că va muri”
O femeie din Noua Zeelandă și-a anunțat soțul că-l părăsește, în direct, la TV, pentru că și-a făcut doza booster. ”Sincer, cred că va muri” - captura video

„Îmi părăsesc soțul. A primit rapelul azi. El a plecat. Nu vreau să am nimic de-a face cu el”, a declarat femeia pentru un post de televiziune, în a treia zi de proteste.

”Sincer, cred că va muri”, a mai spus ea. Ulterior, aceeași femeie a declarat la televiziune că este gata să moară pentru nepoții ei, scrie Daily Mail.

Articolul continuă după reclamă

Noua Zeelandă se confruntă cu blocaje în capitală din cauza unor ample proteste anti-vaccin, după ce ”un convoi pentru libertate” a intrat în oraș și a blocat șoselele din jurul Parlamentului. Sute de mașini, camioane și motociclete care transportau mii de oameni au străbătut toată țara și s-au reunit la Wellington, marți dimineață.

Noua Zeelandă, unde mai mult de 76% din populație este complet vaccinată împotriva Covid, a impus vaccinul pentru anumite categorii de angajați - cum ar fi cei din poliție, spitale și armată. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Stiri externe » O femeie din Noua Zeelandă și-a anunțat soțul că-l părăsește, în direct, la TV, pentru că și-a făcut doza booster de vaccin anti-Covid