Antena Meniu Search
x

Video O femeie din Noua Zeelandă și-a anunțat soțul că-l părăsește, în direct, la TV, pentru că și-a făcut doza booster de vaccin anti-Covid

O femeie din Noua Zeelandă a dezvăluit în direct, la un post de televiziune, că și-a părăsit soțul pentru că s-a vaccinat cu doza booster de vaccin anti-Covid. ”El a plecat. Nu vreau să mai am nimic de-a face cu el”, a spus femeia, care lua parte la un amplu protest față de măsurile anti-coronavirus din țară.

de Redactia Observator

la 11.02.2022, 16:50

O femeie din Noua Zeelandă și-a anunțat soțul că-l părăsește, în direct, la TV, pentru că și-a făcut doza booster. ”Sincer, cred că va muri”
O femeie din Noua Zeelandă și-a anunțat soțul că-l părăsește, în direct, la TV, pentru că și-a făcut doza booster. ”Sincer, cred că va muri” - captura video

„Îmi părăsesc soțul. A primit rapelul azi. El a plecat. Nu vreau să am nimic de-a face cu el”, a declarat femeia pentru un post de televiziune, în a treia zi de proteste.

”Sincer, cred că va muri”, a mai spus ea. Ulterior, aceeași femeie a declarat la televiziune că este gata să moară pentru nepoții ei, scrie Daily Mail.

Noua Zeelandă se confruntă cu blocaje în capitală din cauza unor ample proteste anti-vaccin, după ce ”un convoi pentru libertate” a intrat în oraș și a blocat șoselele din jurul Parlamentului. Sute de mașini, camioane și motociclete care transportau mii de oameni au străbătut toată țara și s-au reunit la Wellington, marți dimineață.

Noua Zeelandă, unde mai mult de 76% din populație este complet vaccinată împotriva Covid, a impus vaccinul pentru anumite categorii de angajați - cum ar fi cei din poliție, spitale și armată. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » O femeie din Noua Zeelandă și-a anunțat soțul că-l părăsește, în direct, la TV, pentru că și-a făcut doza booster de vaccin anti-Covid