Antena Meniu Search
x

Foto O femeie dusă la o casă greșită cu ambulanța și lăsată în patul unui necunoscut, în Țara Galilor, a murit fără ca fiul ei să primească o explicație

Lacrimi amare pentru o femeie de 89 de ani din Țara Galilor, care a fost dusă la o casă greșită cu ambulanța și lăsată în patul unui necunoscut, după ce s-a vindecat de Covid-19. Elizabeth Mahoney a murit după câteva săptămâni de la gafa ambulanței.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 08.05.2021, 19:23

O femeie dusă la o casă greșită cu ambulanța și lăsată în patul unui necunoscut, în Țara Galilor, a murit fără ca fiul ei să primească o explicație
O femeie dusă la o casă greșită cu ambulanța și lăsată în patul unui necunoscut, în Țara Galilor, a murit fără ca fiul ei să primească o explicație - Brian Mahoney/Daily Mirror

Femeia se vindecase de Covid-19 la începutul lunii martie, așa că medicii au externat-o din spital și au trimis-o acasă cu o ambulanță, pe 12 martie. 

Echipajul de pe ambulanță, însă, au lăsat-o la o adresă greșită, unde a rămas peste noapte, în patul unui străin.

Familia a început să-și facă griji când femeia întârzia să apară

Familia bătrânei fusese anunțată ca Elizabeth urma să fie externată, iar fiul acesteia, Brian, în vârstă de 65 de ani, a început să-și facă griji când mama sa întârzia să apară.

Pe acelaşi subiect

Femeia a fost luată a doua zi din casa greșită și s-a întors în sânul familiei, însă s-a îmbolnăvit din nou de pneumonie și a trebuit să fie internată pentru a doua oară la spital.

Vineri, fiul femeii a dezvăluit că femeia a murit în luna aprilie, după ce a fost internată din nou la spital cu pneumonie.

Femeia nu și-a revenit după boală și a murit la scurt timp după incident

„Am pierdut-o pe mama vineri, 23 aprilie. Nu era bine când a ieșit din spital în martie - de fapt, atunci ea aproape că a fost externată doar pentru a-și trăi ultimele zile acasă”, a spus el pentru Mirror.

"În dimineața morții ei ne-au sunat și ne-au spus că ar fi bine să ajungem repede la spital, deoarece nu mai are mult de trăit. Însă ea plecase deja când am ajuns noi”, a spus fiul femeii.

Brian a spus că încă nu a primit o explicație pentru motivul pentru care mama sa a fost dusă la adresa greșită în martie.

„Sincer, nu știu ce le ia atât de mult timp pentru a rezolva dilema. Sora mea este fermă și vrea să știe motivul, dar mă simt puțin obosit de toate, ca să fiu sincer, mai ales că mama nu mai este aici. Sper doar să nu se mai întâmple așa ceva cu nimeni altcineva", a mai spus bărbatul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca marile magazine să fie închise în weekend?

Observator » Stiri externe » O femeie dusă la o casă greșită cu ambulanța și lăsată în patul unui necunoscut, în Țara Galilor, a murit fără ca fiul ei să primească o explicație