Antena Meniu Search
x

Galerie foto O femeie în vârstă de 78 de ani, fostă menajeră, prima persoană vaccinată împotriva covid-19 în Franţa

O femeie în vârstă de 78 de ani, fostă menajeră, prima persoană care a fost vaccinată în campania de vaccinare împotriva Covid-19 în Franţa, la Sevran. În centrul Spaniei, prima persoană vaccinată a fost o femeie în vârstă de 96 de ani.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 27.12.2020, 16:48

  • O fostă menajeră de 78 de ani, prima vaccinată în Franţa
  • Pacientă de 96 de ani, prima pacientă vaccinată împotriva Covid-19 în Spania 

O femeie în vârstă de 78 de ani a fost prima persoană vaccinată împotriva covid-19, duminică, în cadrul campaniei franceze de vaccinare, care continuă cu alte 20 de persoane la Sevran şi apoi la Dijon. 

”Sunt emoţionată”, a declarat Mauricette, fostă menajeră, vaccinată la ora locală 11.00 (12.00, ora României) la o unitate de îngrijiri pentru bătrâni din cadrul Assistance publique - Hôpitaux de Paris. 

Alte 20 de persoane, bătrâni şi membri ai personalului care îngrijesc bătrâni, au urmat să fie vaccinate în cadrul lansării campaniei franceze de vaccinare, la Sevran, iar apoi la Dijon.

Pacientă de 96 de ani, prima pacientă vaccinată împotriva Covid-19 în Spania 

Spania a efectuat, de asemenea, tot duminică, prima vaccinare împotriva covid-19 unei paciente în vârstă de 96 de ani, potrivit news.ro. 

Pensionară de la un azil de bătrâni din centrul Spaniei a declarat că nu a simţit ”nimic” la injectarea vaccinului

Profimedia

Bătrâna internată la un azil pentru îngrijire în centrul Spaniei a declarat că nu a simţit "nimic" la momentul vaccinării. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri externe » O femeie în vârstă de 78 de ani, fostă menajeră, prima persoană vaccinată împotriva covid-19 în Franţa