Galerie foto

O femeie în vârstă de 78 de ani, fostă menajeră, prima persoană vaccinată împotriva covid-19 în Franţa

De Larisa Andreescu.
Publicat: 27.12.2020, 16:42.
Actualizat: 27.12.2020, 16:48

O femeie în vârstă de 78 de ani, fostă menajeră, prima persoană care a fost vaccinată în campania de vaccinare împotriva Covid-19 în Franţa, la Sevran. În centrul Spaniei, prima persoană vaccinată a fost o femeie în vârstă de 96 de ani.

Mauricette, în timpul vaccinării

Mauricette, vaccinată împotriva Covid-19 în Franţa

Profimedia

O femeie în vârstă de 78 de ani a fost prima persoană vaccinată împotriva covid-19, duminică, în cadrul campaniei franceze de vaccinare, care continuă cu alte 20 de persoane la Sevran şi apoi la Dijon.

”Sunt emoţionată”, a declarat Mauricette, fostă menajeră, vaccinată la ora locală 11.00 (12.00, ora României) la o unitate de îngrijiri pentru bătrâni din cadrul Assistance publique - Hôpitaux de Paris.

Alte 20 de persoane, bătrâni şi membri ai personalului care îngrijesc bătrâni, au urmat să fie vaccinate în cadrul lansării campaniei franceze de vaccinare, la Sevran, iar apoi la Dijon.

Pacientă de 96 de ani, prima pacientă vaccinată împotriva Covid-19 în Spania

Spania a efectuat, de asemenea, tot duminică, prima vaccinare împotriva covid-19 unei paciente în vârstă de 96 de ani, potrivit news.ro.

Pensionară de la un azil de bătrâni din centrul Spaniei a declarat că nu a simţit ”nimic” la injectarea vaccinului

Profimedia

Bătrâna internată la un azil pentru îngrijire în centrul Spaniei a declarat că nu a simţit "nimic" la momentul vaccinării.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.