Antena Meniu Search
x

O femeie s-a agăţat de capota unei maşini aflate în mers, pentru a opri furtul unui cățeluș în valoare de 10.000 de dolari

O angajată a unui magazin pentru animale de companie a încercat cu disperare să împiedice furtul unui căţel foarte scump. Aceasta chiar a ajuns în ipostaza de a se agăţa de maşina hoţilor, timp în care aceştia au mers cu viteză şi au făcut slalom pe străzile aglomerate. Incidentul a avut loc în statul Texas, din SUA.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 10.01.2021, 11:44

O angajată a unui magazin pentru animale de companie a încercat cu disperare să împiedice furtul unui căţel foarte scump
Angajata lucra la magazinul specializat pentru animale de companie din Texas, când un cuplu a venit pentru achiziționarea unui cățeluș - Imagine ilustrativă via Profimedia Images
  • O femeie a reuşit să oprească jefuirea unui magazin cu animale de companie
  • Hoţii au dorit să fure un pui de câine dintr-o rasă mai scumpă

O angajată din magazinul pentru animale de companie, care a încercat să prevină furtul unui cățeluș cu pedigree de 10.000 de dolari, a ajuns să atârne la propriu de capota mașinii celor care doreau să ia patrupedul. 

Alize James lucra la magazinul specializat pentru animale de companie din Houston, Texas,  când un cuplu a venit și a discutat despre achiziționarea unui cățeluș de şapte luni, numit Chica.

Bully este o rasă de câine relativ nouă, crescută pentru natura sa, iar puii au prețuri destul de ridicate, conform dailystar.co.uk.

Cei doi discutau despre partea financiară, când Alize a fost distrasă pentru scurt timp. În timp ce atenția ei era în altă parte, cuplul a apucat câinele și a fugit afară, sărind într-o mașină parcată pe marginea drumului.

Curaj nebănuit 

Femeia, în vârstă de 21 de ani, a pășit în fața vehiculului pentru a încerca să-i oprească pe hoți, dar ei au demarat, în timp ce Alize a reuşit să se agaţe de capota vehiculului.

Ea le-a spus polițiștilor că mașina se deplasa cu viteză și a făcut slalom pe străzile din Houston timp de aproximativ zece minute.

''Abia puteam să mă țin. Am fost aşa de speriată!'', a spus ea.

În cele din urmă, mașina s-a oprit, dar apoi bărbatul a coborât din vehicul și a atacat-o pe Alize. Mai mult, se pare că acesta chiar a început să o lovească şi să o tragă de picioare şi mâini, pentru a o putea desprinde de capotă. 

Dosarele poliției locale arată că o tânără de 21 de ani a fost arestată în legătură cu furtul. Femeia, identificată în rapoartele locale drept Royshana King, a fost acuzată de tâlhărie. Poliția încearcă în continuare să îl identifice şi pe bărbatul implicat. 

Alize a spus presei locale că deși nu regretă că a încercat să prevină furtul, probabil că nu ar mai face același lucru şi a doua oară.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » O femeie s-a agăţat de capota unei maşini aflate în mers, pentru a opri furtul unui cățeluș în valoare de 10.000 de dolari