O femeie s-a agăţat de capota unei maşini aflate în mers, pentru a opri furtul unui cățeluș în valoare de 10.000 de dolari

De Andreea Anghel.
Publicat: 10.01.2021, 11:43.
Actualizat: 10.01.2021, 11:44

O angajată a unui magazin pentru animale de companie a încercat cu disperare să împiedice furtul unui căţel foarte scump. Aceasta chiar a ajuns în ipostaza de a se agăţa de maşina hoţilor, timp în care aceştia au mers cu viteză şi au făcut slalom pe străzile aglomerate. Incidentul a avut loc în statul Texas, din SUA.

O angajată a unui magazin pentru animale de companie a încercat cu disperare să împiedice furtul unui căţel foarte scump

Angajata lucra la magazinul specializat pentru animale de companie din Texas, când un cuplu a venit pentru achiziționarea unui cățeluș

Imagine ilustrativă via Profimedia Images

O angajată din magazinul pentru animale de companie, care a încercat să prevină furtul unui cățeluș cu pedigree de 10.000 de dolari, a ajuns să atârne la propriu de capota mașinii celor care doreau să ia patrupedul.

Alize James lucra la magazinul specializat pentru animale de companie din Houston, Texas, când un cuplu a venit și a discutat despre achiziționarea unui cățeluș de şapte luni, numit Chica.

Bully este o rasă de câine relativ nouă, crescută pentru natura sa, iar puii au prețuri destul de ridicate, conform dailystar.co.uk.

Cei doi discutau despre partea financiară, când Alize a fost distrasă pentru scurt timp. În timp ce atenția ei era în altă parte, cuplul a apucat câinele și a fugit afară, sărind într-o mașină parcată pe marginea drumului.

Curaj nebănuit

Femeia, în vârstă de 21 de ani, a pășit în fața vehiculului pentru a încerca să-i oprească pe hoți, dar ei au demarat, în timp ce Alize a reuşit să se agaţe de capota vehiculului.

Ea le-a spus polițiștilor că mașina se deplasa cu viteză și a făcut slalom pe străzile din Houston timp de aproximativ zece minute.

''Abia puteam să mă țin. Am fost aşa de speriată!'', a spus ea.

În cele din urmă, mașina s-a oprit, dar apoi bărbatul a coborât din vehicul și a atacat-o pe Alize. Mai mult, se pare că acesta chiar a început să o lovească şi să o tragă de picioare şi mâini, pentru a o putea desprinde de capotă.

Dosarele poliției locale arată că o tânără de 21 de ani a fost arestată în legătură cu furtul. Femeia, identificată în rapoartele locale drept Royshana King, a fost acuzată de tâlhărie. Poliția încearcă în continuare să îl identifice şi pe bărbatul implicat.

Alize a spus presei locale că deși nu regretă că a încercat să prevină furtul, probabil că nu ar mai face același lucru şi a doua oară.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.