Antena Meniu Search
x

O femeie s-a ales cu arsuri grave după ce a băgat un ou în cuptorul cu microunde şi a explodat, în Irlanda

O mamă a doi copii s-a ales cu arsuri pe faţă, gât şi piept după ce a încercat o metodă de a găti ouă poşate, văzută pe internet.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 23.04.2021, 11:58

Ou poşat
O femeie s-a ales cu arsuri grave după ce a băgat un ou în cuptorul cu microunde şi a explodat - Shutterstock
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Aine Lynch, în vârstă de 35 de ani, urmărise joia trecută un videoclip viral în care vedeta Frankie Bridge a arătat un truc pentru a găti ouă poşate în cuptorul cu microunde.

Fosta cântăreaţă, Frankie Bridge, a explicat într-o emisiune cum trebuie spart oul într-o cană cu trei sferturi de apă care trebuie aşezată ulterior în cuptorul cu microunde. Colegii de platou au rămas impresionaţi când a scos oul „perfect” poşat din cuptor.

Şi Aine a rămas impresionată motiv pentru care, câteva zile mai târziu, a decis să încerce şi ea hack-ul, numai că experimentul a fost catastrofal.

„Sâmbătă dimineață, eu și soțul meu Johnny ne-am trezit şi în jurul orei 10:30 ne-am apucat de pregătit micul dejun atât pentru noi, cât şi pentru copii. Văzusem acel truc la o emisiune şi m-am gândit să fac ouă poşate cu slănină. Am umplut o jumătate de cană cu apă, am spart un ou acolo şi am lăsat cana 60 de secunde la cuptorul cu microunde. N-a ieşit cum trebuia, aşa că am mai luat o cană şi am făcut la fel, doar că de data aceasta am lăsat-o timp de 50 de secunde. Odată ce a fost gata, am ridicat cana din cuptorul cu microunde. În câteva secunde oul a explodat și m-a stropit toată apa clocotită pe piept, gât şi faţă. Am început să ţip şi să îl strig pe Johnny, am fugit în baie și am început să-mi acoper pieptul și fața cu apă rece. Am înmuiat două flanele în apă ca să păstrez rănile reci în timp ce Johnny a fugit la farmacie. Paul, farmacistul nostru i-a dat cremă, tampoane pentru arsuri şi ne-a sfătuit să mergem la Urgenţe” a povestit femeia.

Pe acelaşi subiect

Áine, din Mayobridge, Co Down, Irlanda de Nord, are doi copii mici, unul în vârstă de un an şi zece luni şi un bebeluş de doar 12 săptămâni, potrivit The Sun.

„Suntem foarte norocoși, dar, deși a fost la doar 10 minute de mers cu mașina, am simțit şi când au trecut câteva ore, durerea era chinuitoare. El nu a putut să vină cu mine din cauza restricţiilor Covid. Asistentele m-au luat direct şi m-au acoperit cu tampoane şi pansamente pentru arsuri, deoarece corpul meu începuse să tremure din cauza şocului. Tot ce mi-a trecut prin cap a fost slavă Domnului că nu am avut unul dintre copii în brațe, mai ales pe cel mai mic pe care îl țin de obicei la piept. Am stat la Urgenţe timp de ore şi am fost trimisă acasă cu o pungă de medicamente pentru calmarea durerilor, loţiuni şi pansamente” a adăugat ea.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Áine speră că povestea ei va creşte nivelul de conştientizare avertizându-i pe ceilalţi de pericolele care pot exista când vor să încerce trucuri văzute pe internet:

„Din fericire, şeful lui Johnny este foarte înţelegător şi i-a acordat o săptămână liberă pentru a avea grijă de copii, deoarece analgezicele sunt atât de puternice încât îmi dau stări de somnolenţă, deci nu este tocmai sigur să rămân doar eu cu ei. Mi-e greu oricum să dorm de durere aşa că iau somnifere. Emoţiile mele sunt neregulate, nu mă simt bine, plâng constant. Mi-e atât de frică să nu rămân cu cicatrici permanente pe faţă”.

Într-o postare pe Facebook, duminică, femeia și-a împărtășit experiența traumatică, concluzionând: „Nu puneți ouă la cuptorul cu microunde. Am văzut un truc de gătit la o emisiune şi este corect să spun că a fost un eșec epic. Va trece ceva timp până îmi voi reveni însă sper şi mă rog la Dumnezeu să nu rămân cu cicatrici”

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » O femeie s-a ales cu arsuri grave după ce a băgat un ou în cuptorul cu microunde şi a explodat, în Irlanda