Antena Meniu Search
x

Foto O fetiţă de 7 ani şi frăţiorul de 3 au pierit într-un teribil incendiu. Mama lor a sărit pe geam pentru a-şi salva viaţa

Doi copilaşi de 3 şi respectiv 7 ani au pierit într-un incendiu teribil, după ce casa în care locuiau a fost cuprinsă de flăcări. Pentru a scăpa cu viaţă, mama lor a sărit de la geam, dar şi-a rupt picioarele.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 12.12.2020, 15:37

  • Un vecin a încercat să salveze copiii, dar s-a ales cu răni.
  • Mama a fost transportată la spital cu ambele picioare rupte.

Vecinii, martori la scenele oribile, au povestit cum mama celor doi copii, Jade Horton, a fost nevoită să aleagă: să sară de la fereastra dormitorului său ori să moară alături de copiii ei, Sienna şi micul Isaac.

O anchetă este în curs de desfăşurare după ce Sienna Horton, în vârstă de 7 ani şi fratele ei mai mic, Isaac în vârstă de 3 ani, au murit joi în casa familiei din Eynesbury, Anglia, cuprinsă de flăcări.

Mama lor, Jade Horton, în vârstă de 35 de ani, şi-a rupt ambele picioare după ce a sărit de la fereastra dormitorului său, de la etajul 2.

Incendiu teribil în Eynesbury, Anglia

Profimedia

Un vecin în vârstă de 46 ani şi-a riscat propria viaţă, dar a scăpat cu răni uşoare, intrând în casa cu trei etaje cuprinsă de flăcări din Eynesbury, St Neots, Cambridgeshire, pentru a salva copiii.

Doi copilaşi de 3 şi respectiv 7 ani au pierit într-un incendiu teribil, după ce casa în care locuiau a fost cuprinsă de flăcări. Pentru a scăpa cu viaţă, mama lor a sărit de la geam, dar şi-a rupt picioarele.

Mama şi-a rupt ambele picioare, sărind de la fereastra dormitorului

Flori şi jucării au fost lăsate de localncii la faţa locului, ca tribut pentru cele două sufleţele care şi-au pierdut viaţa.

„Nu a avut de ales decât să sară. A fost prinsă înăuntru, striga isteric. A sărit pe fereastra din spate a dormitorului său. Nu a avut altă opţiune decât să sară pentru a-şi salva viaţa ori să rămână şi să moară alături de copiii ei, ceea ce este oribil” a povestit o vecină.

Flori şi jucării au fost lăsate de localnici la faţa locului

Profimedia

Un alt martor, Lewis Curtis, în vârstă de 19 ani, a spus că un bărbat a încercat să intre în casă pentru a salva copiii, dar „nu a reușit”. „Focul a fost prea puternic. Știa că cei mici nu au nicio șansă să trăiască” a adăugat el.

„Mama este la spital cu oase rupte după ce a trebuit să sară de la fereastră. În mod devastator, cei doi copii nu au supraviețuit”, a declarat şi Angela Russell, o prietenă care a creat şi o pagină pentru strângeri de fonduri care să o ajute pe mamă cu toate cheltuielile după dezastrul suferit, potrivit Mirror.

Surse din anchetă au declarat că, în urma primelor investigaţii, cauza incendiului ar fi fost „o defecțiune electrică dintr-un dormitor de la primul etaj al casei”, excluzând astfel prima ipoteza cum că decoraţiunile de Crăciun s-ar fi aprins şi ar fi provocat incendiul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Stiri externe » O fetiţă de 7 ani şi frăţiorul de 3 au pierit într-un teribil incendiu. Mama lor a sărit pe geam pentru a-şi salva viaţa