Antena Meniu Search
x

O fetiţă de şase ani, ţinută moartă timp de două zile în casa unui vecin, în timp ce era căutată de poliţişti, în Statele Unite

O fetiţă de şase ani, căutată de familie şi poliţişti, a fost ţinută moartă în casa unui vecin, care o ucisese. Faye Swetlik a fost strangulată şi a rămas în casa lui Coty Taylor timp două zile, înainte de a fi găsită într-un mormânt improvizat în apropiere de o pădure, se arată într-un nou raport.

de Monica Palade

la 07.07.2021, 16:23

O fetiţă de şase ani, ţinută moartă timp de două zile în casa unui vecin, în timp ce era căutată de poliţişti, în Statele Unite - captura video

Crima a avut loc anul trecut, iar oamenii legii au căutat pe acea proprietate de două ori în acea perioadă, dar nu au găsit nicio dovadă care să-l lege pe bărbat de dispariţia copilului.

Colegul lui Taylor de cameră a descris mai târziu că a simţit un miros urât în casăm dar „nu a mirosit niciodată o persoană moartă, dar a ştiut că ceva nu este în regulă”. În plus, bărbatul folosea un spray odorizant ca să mascheze mirosul.

Răpită în timp ce se juca

Faye a fost răpită în timp ce se juca în faţa grădinii în Carolina de Sud, pe 10 februarie 2020. Rămăşiţele sale au fost găsite trei zile mai târziu pe 13 februarie. Trupul lui Taylor a fost găsit în aceeaşi zi, în casa lui. Bărbatul s-a sinucis.

Pe acelaşi subiect

Oamenii legii au căutat în casa lui Taylor, în timp ce el lipsea, la două zile la dispariţia lui Faye. Acolo au găsit un bagaj plin cu lenjerie, dar nu au bănuit nimic. Mai târziu, testele au arătat că erau urme din ADN fetiţei. În plus, ADN lui Taylor a fost găsit sub unghiile copilei.

Autopsia a arătat că Faye a murit la doar câteva ore după dispariţie. Taylor era descris ca fiind „copilăros şi depresiv”. El a fost găsit după câteva ore după ce trupul fetiţei a fost găsit cu un cuţit înfipt în el.

Se crede că cei doi nu se cunoşteau, iar poliţiştii nu au vorbit încă despre motivul crimei. Byron Snellgrove, director pentru siguranţa publică, a declarat: „Toate finalurile, probele, faptele arată aceeaşi concluzie: Coty Taylor a răpit-o şi a ucis-o pe Faye Marie Swetlik şi a fost singurul autor al acestui caz oribil”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » O fetiţă de şase ani, ţinută moartă timp de două zile în casa unui vecin, în timp ce era căutată de poliţişti, în Statele Unite