Antena Meniu Search
x

Video O pisică pare că ''plânge'' în faţa camerei de supraveghere, după ce a fost lăsată singură în timpul concediului stăpânei, în China

O pisică a ajuns vedetă pe internet, după ce stăpâna ei a distribuit un filmuleţ emoţionant pe reţelele sociale. Din imagini se poate observa cum felina stă în faţa unei camere de supraveghere şi pare că ''plânge''. Pisica, pe numele ei Fu Fu, era supărată că fusese lăsată singură acasă.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 13.05.2022, 12:11

Din imagini se poate observa cum felina stă în faţa unei camere de supraveghere şi pare că ''plânge''
Pisica, pe numele ei Fu Fu, era supărată că fusese lăsată singură acasă - fufu20180416 via Douyin
  • O pisică pare că ''plânge'' deoarece a fost lăsată singură acasă
  • Scena s-a petrecut în China

O pisică a devenit extrem de cunoscută în China, după ce a fost surprinsă de camera de supraveghere a casei într-o ipostază în care păre că ''plânge''. Se pare că aceasta fusese lăsată singură acasă deoarece stăpâna plecase în concediu. 

Pisica din rasa British Shorthair, în vârstă de doi ani, pe numele ei Fu Fu, ar fi ''plâns'' în timp ce-și auzea proprietara strigându-i numele prin intermediul monitorului de acasă. Doamna Meng a spus că verifica felina printr-o aplicație de supraveghere pe telefonul ei, când a văzut clipa sfâșietoare.

Scena a fost filmată undeva în estul Chinei, după ce doamna Meng se dusese la casa părinților săi, într-un oraș din apropiere, pentru a sărbători Anul Nou. Femeia a declarat că a decis să nu-l aducă şi pe Fu Fu de teamă că nu se poate obișnui cu casa părinților ei.

Ea l-a descris pe Fu Fu ca fiind timid și lipicios, adăugând că animalul de companie iubește să petreacă timp cu ea. Pentru a asigura bunăstarea lui Fu Fu, doamna Meng i-a pus suficientă mâncare și apă înainte de călătorie și a urmărit în mod regulat camerele de supraveghere, potrivit dailymail.co.uk.

Pe măsură ce vocea doamnei Meng cântă, Fu Fu se învârte pentru a privi ușa înainte de a se întoarce înapoi pentru a atinge camera cu labele.

''Mi-am simțit inima frântă când am văzut acest lucru'', a mărturisit stăpâna.

Concediu mai scurt, de dragul lui Fu Fu 

Ea a spus că în cele din urmă și-a scurtat călătoria pentru a se întoarce acasă la Fu Fu: ''Plănuisem să stau acasă la părinții mei o săptămână, dar ne-am întors cu toții mai devreme'', a adăugat ea.

Un videoclip ulterior împărtășit de doamna Meng pe o reţea socială arată cum Fu Fu se îndreaptă spre ea emoționat, după ce a ajuns acasă, patru zile mai târziu.

Un fan a scris: ''Inima mi s-a topit când am văzut ochii lui Fu Fu''.

Un alt spectator a spus: ''Îmi pare atât de rău pentru el.''

O a treia persoană a glumit: ''Nu i-a fost dor de tine. Îi era dor de pește.''

Stăpâna a susținut că Fu Fu avea deseori lacrimi în ochi când era anxios sau flămând.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri externe » O pisică pare că ''plânge'' în faţa camerei de supraveghere, după ce a fost lăsată singură în timpul concediului stăpânei, în China