Antena Meniu Search
x

O româncă băută la volan a spulberat un pieton, în Marea Britanie. Cu o lună înainte, soțul îi murise într-un accident

O româncă a ajuns în fața justiției britanice după ce a spulberat o pensionară, pe o stradă din staffordshire. Victima s-a ales cu o fractură. Accidentul a avut loc la doar o săptămână după ce soțul româncei murise într-un accident.

O româncă a ajuns în fața justiției britanice după ce a spulberat o pensionară, pe o stradă din Staffordshire. Victima s-a ales cu o fractură. Accidentul a avut loc la doar o săptămână după ce soțul româncei murise într-un accident.

Ramona Zuican a intrat în atenția poliției după ce a spulberat o pensionară, în Staffordshire. Potrivit presei britanice, românca avea aloolemia de 3 ori peste limitele legii britanice.

Băuse înainte să se urce în mașină și a conducea haotic, spun martorii. La un moment dat, a pierdut controlul și a lovit victima, care a suferit o fractură la picior.

Ramona Zuican, mamă a unui copil, abia suferise o tragedie. Soțul îi murise cu nici măcar o lună înainte, într-un alt accident rutier.

Românca a primit închisoare cu suspendare, pentru a-și putea îngriji copilul rămas orfan de tată. Accidentul pe care l-a comis a avut loc în ianuarie, dar sentința a fost pronunțată acum.

Sursa: The Mirror

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » O româncă băută la volan a spulberat un pieton, în Marea Britanie. Cu o lună înainte, soțul îi murise într-un accident