Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O româncă de 19 ani s-a dus la o secție din Viena și a mărturisit infracțiuni pe care nu le-a comis niciodată. Motivul i-a șocat pe polițiști: "Mi-e frica"

O româncă de 19 ani a intrat într-o secție de poliție din Austria și a mărturisit infracțiuni pe care nu le-a comis niciodată. Motivul din spatele gestului care ar fi putut să o coste libertatea este de-a dreptul halucinant. 

de Redactia Observator

la 03.09.2024 , 17:41

O româncă de 19 ani s-a dus la poliție și a mărturisit infracțiuni pe care nu le-a comis niciodată. Motivul i-a șocat pe polițiști
O româncă de 19 ani s-a dus la poliție și a mărturisit infracțiuni pe care nu le-a comis niciodată. Motivul i-a șocat pe polițiști - Shutterstock

Românca de 19 ani a intrat în secția de poliție din Viena însoțită de un cuplu mai în vârstă și de un renumit avocat. Ceea ce tânăra româncă a mărturisit acolo i-a luat prin surprindere pe polițiști: fusese autoarea a șase jafuri, două dintre ele fiind la bănci. Fata a predat polițiștilor un document de 25 de pagini în care povestește fiecare jaf și modul în care a acționat, potrivit Kronen Zeitung.

După ce au investigat situația, polițiștii au fost șocați să afle că tot ceea ce mărturisise fata era de fapt fals. Autoritățile au început apoi să-și pună semne de întrebare: de ce ar minți o tânără de 19 ani despre așa ceva? A dat apoi o explicație care i-a uimit pe polițiști.

A mințit în fața poliției că e o infractoare

Articolul continuă după reclamă

Cuplul care a însoțit-o la secție, părinții iubitului ei, ar fi obligat-o să facă toate astea. Fata a locuit cu părinții lui o perioadă de timp, după ce acesta a fost arestat pentru agresiune. Cei doi ar fi obligat-o să se denunțe la poliție, pentru a avea o experiență similară cu cea ca fiului lor. 

Pe acelaşi subiect

"Scopul lor a fost să ajung în arest, ca să pot vedea cum se simțea fiul lor. M-au învinovățit pentru asta", a spus fata. 

Mai mult, cei doi ar fi amenințat-o că au citit în cărțile de tarot și i-au spus că dacă nu va merge la poliție, se va întâmpla ceva rău.

"Mi-e frica de astfel de lucruri, nu am mai pățit-o până acum. Au spus ca dacă nu recunosc, se va întâmpla ceva rău. Diavolul va veni la mine noaptea”, a continuat să povestească tânăra, șocând polițiștii.

Cuplul nu reacunoaște nimic și neagă acuzațiile aduse de fată. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Putea fi evitată tragedia provocată de inundațiile din Galați?
Observator » Ştiri externe » O româncă de 19 ani s-a dus la o secție din Viena și a mărturisit infracțiuni pe care nu le-a comis niciodată. Motivul i-a șocat pe polițiști: "Mi-e frica"