Antena Meniu Search
x

Galerie foto O româncă imigrantă a dat lovitura în Australia cu o afacere pentru care s-a inspirat de pe plaiurile natale. Corina face acum milioane de dolari

A pariat pe o idee şi a dat lovitura. O româncă imigrantă a reuşit performanţa să facă milioane dintr-o afacere pentru care s-a inspirat chiar de pe plaiurile mioritice. Corina a pariat pe o idee de îngrijire a pielii pentru mame și bebeluși. Iar acum marca ei „senzațională” face milioane.

de Monica Palade

la 13.07.2023, 13:53

Cumpărătorii nu se pot sătura de gama ei „de lux” pentru îngrijirea pielii pentru mamă și copil. Pe vremea când Corina Ryan era copil, îşi petrecea verile la ţară, în România, şi se minuna mereu de modul în care mama și bunica ei puteau rezolva orice afecțiune sau problemă de sănătate cu produse naturale.

A dat lovitura cu o idee născută în România

Corina, acum în vârstă de 39 de ani, își amintește cum bunica ei alegea plante precum mușețelul și gălbenelele și mai târziu le explica ce beneficii au pentru sănătate. Însă abia când Corina a rămas însărcinată cu primul ei copil, Willow, i-a venit ideea de milioane, cu o afacere folosind experiența ei în plante medicinale.

În timp ce se uita pe produsele de îngrijire organică pe care le putea folosi pentru ea însărcinată și pentru fetița ei, Corina a fost șocată să constate că multe dintre ele conțineau de fapt substanțe chimice. „Fiecare mamă își dorește tot ce este mai bun pentru copilul ei, dar pur și simplu nu am găsit nimic din ceea ce aș vrea să folosesc pe Willow”, spune Corina, care locuiește acum în Newcastle, Noul Wales de Sud.

Pe acelaşi subiect

Când s-a născut Willow, Corina a vorbit despre aceste probleme cu soțul ei, Luke. „A fost uimit de toate lucrurile pe care le-am învățat de la familia mea și de faptul că i-aş face baie lui Willow în ceai de mușețel răcit, datorită proprietăților sale calmante. Habar nu avea de astea”, spune Corina, potrivit 7 News.

Împreună, au decis să-și dezvolte propria gamă de îngrijire a pielii pentru mame și bebeluși, care este în întregime organică și făcută cu ingrediente naturale. Cuplul a respins diluarea cu apă, o tactică comună de reducere a costurilor în industrie, asigurându-se că fiecare borcan și sticlă pe care le-au făcut sunt concentrate și conține doar ingrediente active.

„Trăiam în New York atunci, dar ne-am mutat înapoi în Australia, așa că am decis să-i spunem Willow By The Sea – după Willow”, mai spune românca.

Luke și Corina și-au pariat toate economiile strânse, 100.000 de dolari, pe care le economisiseră pentru un depozit pentru prima casă pe această gamă. Unele dintre primele produse au inclus uleiul pentru pentru femeile însărcinate (37 dolari) și ceaiul Calm Bath Baby Tea (34 de dolari), care a fost inspirat de băile de mușețel pentru Willow.

„Ceaiul Baby Bath Tea a fost un succes imediat când l-am lansat în Newcastle pe piețele locale, pentru că era un concept atât de nou pe care nimeni nu l-a făcut în 2018”, explică Corina. Nu a trecut mult până când întreaga gamă s-a epuizat.

Willow By The Sea are acum un magazin online imens și este stocat în peste 300 de magazine cu amănuntul din Australia. Brandul este pe cale de a câștiga peste 3,5 milioane de dolari doar în acest an și are peste 1.000 de recenzii de cinci stele de la părinți.

„Înseamnă atât de mult pentru mine să ajut mamele de acolo care se luptă să găsească o îngrijire organică a pielii pentru ele și bebelușii lor. Când primesc feedback de la cliente despre unul dintre produsele noastre care ajută pe cineva cu eczemă sau dermatită, mă face atât de fericită. Nu am întâlnit niciodată o mamă care să se întoarcă la altceva după ce a încercat Bottom Balm. Încă testăm toate produsele pe fetele noastre, iar eu nu aş folosi nimic altceva”, mai spune Corina

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » O româncă imigrantă a dat lovitura în Australia cu o afacere pentru care s-a inspirat de pe plaiurile natale. Corina face acum milioane de dolari