Antena Meniu Search
x

Foto O școală a fost evacuată după depistarea unei bombe artizanale, în SUA. Polițiștii au găsit în campus și un pistol încărcat

Alertă cu bombă la o școală elementară din SUA. Toți copiii au fost evacuați, după ce un angajat a găsit un pachet suspect în campus. De asemenea, a mai fost descoperit și un pistol făcut în casă, care era încărcat. Polițiștii nu au încă vreun suspect și nu cunosc motivul pentru care respectiva persoană ar fi adus o bombă artizanală la școală.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 03.03.2021, 16:22

Polițiștii au găsit în campus și un pistol încărcat
O școală a fost evacuată după depistarea unei bombe artizanale, în SUA - Sacramento Country Sheriff's Office
  • O bombă artizanală a fost descoperită în campusul unei școli
  • Toți copiii au fost evacuați

Autoritățile din California, SUA, au descoperit, marți, și au dezamorsat în siguranță o bombă artizanală găsită la o școală elementară din Sacramento. Potrivit biroului șerifului, geniștii au răspuns apelului venit din partea școlii elementare Ethel Baker în jurul orei 8 dimineața, după ce un membru al școlii a dat peste un dispozitiv suspect în fața unui birou administrativ.

Angajatul a raportat că aparatul părea să aibă o siguranță pusă. O echipă de geniști a fost trimisă la fața locului și a confirmat că dispozitivul este o bombă care conține materiale explozive, a raportat dailymail.co.uk.

Un pistol făcut în casă, care era și încărcat, a fost, de asemenea, găsit în campusul școlii, potrivit informațiilor puse la dispoziție de biroului șerifului.

Copiii au fost duși în siguranță în afara perimetrului

Prin urmare, școala a fost evacuată, iar părinții au fost rugați să-și țină copiii departe de campus. La ora locală 12.32, biroul șerifului a trimis un tweet, spunând că dispozitivul exploziv a fost securizat.

Nu este clar până în acest moment cine a construit bomba și cine a adus arma improvizată, precum nu se cunoaște nici motivul pentru care respectivele dispozitive au fost aduse la școală, punând în pericol viața copiilor și a cadrelor didactice.

Oficialii au cerut informații despre acest incident oricui ar putea oferi detalii despre posibilul suspect. O anchetă este în curs de desfășurare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » O școală a fost evacuată după depistarea unei bombe artizanale, în SUA. Polițiștii au găsit în campus și un pistol încărcat