Antena Meniu Search
x

O tânără de 27 de ani a adus pe lume cvadrupleţi, concepuţi pe cale naturală

Caz incredibil în Statele Unite ale Americii. Şi e unul cu final fercit. O tânără de 27 de ani a adus pe lume cvadrupleţi, concepuţi pe cale naturală

Vezi și

Caz incredibil în Statele Unite ale Americii. Şi e unul cu final fercit. O tânără de 27 de ani a adus pe lume cvadrupleţi, concepuţi pe cale naturală

E o sarcină extrem de rară care apare o dată la 700 de mii de cazuri. Copiii au venit pe lume, în august, cu trei luni mai devreme decât în mod normal. Astăzi însă toţi bebeluşii sunt în afara oricărui pericol şi unul dintre ei va pleca casă cu părinţii.

Cvadrupleţii au fost concepuţi pe cale naturală. O astfel de sarcină apare o dată la 700 de mii.

Cei patru s-au născut în Miami, în luna august! Cu trei luni înainte de termen, pentru că unul dintre ei risca să moară în uterul mamei. Medicii au decis să facă cezariană de urgenţă. Acum, după atâtea luni de îngrijiri şi emoţii, doctorii pot spune că fraţii au trecut de perioada critică.

Povestea nu a fost una fericită dar felul în care bebeluşii şi-au revenit pe parcurs, în special cel mai mic, Gabriel, e impresionant.

Fetiţa va pleca prima acasă, în zilele următoare. Peste o lună părinţii speră ca şi fraţii ei să ajungă în sânul familiei. Sunt conştienţi că este o provocare imensă creşterea lor, dar spun că ori de câte ori îi privesc pe cei patru, realizează că viaţa lor este mai bogată şi mai frumoasă ca oricând.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » O tânără de 27 de ani a adus pe lume cvadrupleţi, concepuţi pe cale naturală