Antena Meniu Search
x

Marea Britanie: O tanara arata ca o papusa Barbie, in varianta japoneza

Atunci cand cresc fetitele uita de papusi, dar o tanara din Marea Britanie si-a dorit sa se transforma intr-una. Dupa cateva ore petrecute in fata oglinzii reuseste sa arate intocmai ca o papusa Barbie, in varianta japoneza

Vezi și

Katie Lawrence, sau femeia-papusa cum este supranumita, a platit bani grei pentru a isi crea tinute inspirate din desenele japoneze. Cel mai important lucru cand vrei sa ai un astfel de aspect este machiajul, sustine Katie, care lasa, lunar, 200 de lire in magazinele de cosmetica.

"Lolita este inspirata din districtele din Tokio, asemenea celor mai multe stiluri japoneze. Asadar, machiajul pentru Lolita este, cu siguranta, un punct-cheie in realizarea aspectului de papusa", a explicat tanara.

Insa lookul de femeie-papusa este produsul unui studiu indelungat. Katie marturiseste ca a deprins tehnica pe care o foloseste in prezent dupa aproape zece ani, timp in care a studiat cultura japoneza. "Am inceput sa ma machiez cand aveam 11 ani. Exersam foarte mult acasa. Asa a inceput totul. Exersam in dormitorul meu".

Chiar si acum, Katie petrece trei ore in dormitor pentru a se transforma in femeia-papusa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Marea Britanie: O tanara arata ca o papusa Barbie, in varianta japoneza