Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O tânără din SUA îl caută pe bărbatul de care s-a îndrăgostit fulgerător la metrou

O poveste de dragoste, demnă de scenariul unui film de Hollywood, vine de peste Ocean. O tânără s-a îndrăgostit fulgerător de un bărbat pe care l-a văzut la metrou, iar acum încearcă din răsputeri să îi dea de urmă.

de Redactia Observator

la 13.02.2014 , 19:52

 Americanca a lipit afişe prin toate staţiile din subteran şi cere oamenilor să o ajute să îl găsească pe cel care, credea ea, ar putea fi sufletul ei pereche.

Oricine ajunge zilele acestea în subteranul new yorkez ştie povestea acestor afişe, povestea unei inimi care a fost cucerită şi frântă în câteva clipe. Misteriosul cavaler a dispărut, însă, înainte ca tânăra să ajungă mai aproape de el şi să îl abordeze.

Tânăra a creat un poster în care îl descrie pe chipeşul care i-a furat inima şi a desenat chiar şi un portret. Apoi l-a tipărit în 300 de exemplare, cu care a împânzit staţiile de metrou din oraş.

Vezi și

Romantismul însă nu mai e la modă. Aşa că au apărut şi glumele. Mulţi spun că personajul desenat seamănă cu Willy Wonka, din filmul Charlie şi fabrica de ciocolată, cu Johnny Depp în rolul principal.

Oricine îl cunoaşte pe tânărul căutat şi vrea să o ajute pe femeie îi poate scrie un mesaj pe twitter, pe adresa #Missinglove. În traducere, dragoste pierdută.

Dragostea mea pierdută, te rog, tot ce vreau este să îţi fac cadou desenul făcut de mine!

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri externe » O tânără din SUA îl caută pe bărbatul de care s-a îndrăgostit fulgerător la metrou