Antena Meniu Search
x

O tânără moldoveancă şi-a ucis fără milă propria mamă, care muncea în Germania pentru a-i oferi un trai mai bun

O tânără de 21 de ani, asistentă medicală, și-ar fi ucis fără milă propria mamă, apoi a fugit la un prieten. Crima oribilă, de o cruzime ieșită din comun, a avut loc într-un apartament din orașul Comrat, Republica Moldova. Fata a fost prinsă de polițiști și reținută pentru 72 de ore.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 14.12.2020, 08:51

O tânără moldoveancă şi-a ucis fără milă propria mamă, care muncea în Germania pentru a-i oferi un trai mai bun - Instagram / capturi video publika.md
  • Când au intrat în casă, poliţiştii au găsit un tablou înfricoşător.
  • Femeia a fost ucisă cu mai multe lovituri de cuțit.

Nenorocirea a avut loc vineri, în timpul zilei, cadavrul fiind descoperit de sora femeii şi de soţul unei verișoare de-a victimei.

Când au intrat în casă, poliţiştii au găsit un tablou înfricoşător.

"Aşa ceva nu s-a întâmplat niciodată în Comrat", a declarat pentru publika.md Serghei Anastasov, primarul localităţii.

Femeia lucra în Germania, ca să-şi întreţină fiica

Surse apropiate anchetei, citate de publicația deschide.md, susțin că tânăra de 21 de ani avea probleme cu drogurile. 

Cele două s-ar fi certat pentru că mama ar fi încercat să o interneze pe fată într-un centru specializat. Aflată sub influența drogurilor, tânăra ar fi luat un cuțit de bucătărie și ar fi înjunghiat-o de mai multe ori pe cea care i-a dat viață.

Femeia lucra de ani buni în Germania, pentru a-şi întreţine fiica, scrie publika.md.

"Se discuta prin oraş că fata nu ştiu pe unde umbla. Mama ei a venit acasă, pentru că a vrut să o aducă pe calea cea bună. De asta a şi început gălăgia", a declarat Serghei Anastasov.

Unchiul fetei spune, însă, că femeia nu voia să-și interneze fiica, ci îi angajase un psiholog.

"Nu este adevărat că Parascovia, femeia decedată, voia să o interneze pe fiică la un dispensar narcologic. Parascovia a angajat un specialist, psiholog", a declarat unchiul fetei pentru publika.md.

El a confirmat însă că tânăra ar fi fost consumătoare de droguri.

"Acestui copil nu-i lipsea nimic în această viaţă. Nu era o familie deplină, dar era o familie înstărită. Ea aşa de tare îşi iubea fiica, atâta atenţie îi oferea", a mai spus bărbatul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Fata a fost reținută pentru 72 de ore

După crimă, fata a fugit, dar a fost reţinută la scurt timp de poliţişti.

Anul trecut, ea a absolvit Colegiul de Medicină din Cahul. Directorul instituţiei spune că tânăra învăţa destul de bine şi nu avea probleme de comportament, scrie publika.md.

Sergiu Bădănău, directorul Colegiului de Medicină Cahul: "Eu am învăţat-o pe această elevă şi ţin minte că nu era aşa. Da, era câteodată mai iute la caracter, să spunem aşa, dar nu era agresivă, nu se comporta urât".

Life.ru a publicat fotografii, dar și contul de Instagram al tinerei acuzate că și-a omorât mama. Oamenii au luat cu asalt pagina de socializare a fetei, cu zeci de comentarii care denunță oribila faptă. 

Polițiștii continuă să investigheze cazul, pentru a stabili cu exactitate toate circumstanţele producerii tragediei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » O tânără moldoveancă şi-a ucis fără milă propria mamă, care muncea în Germania pentru a-i oferi un trai mai bun