Antena Meniu Search
x

O tânără româncă a fost ucisă în Austria, chiar înainte de nuntă

Urma să îmbrace rochia de mireasă în februarie, la nunta pe care o aştepta cu nerăbdare. O va îmbrăca însă mai devreme. Şi nu la nuntă, ci la propria înmormântare

Vezi și

Urma să îmbrace rochia de mireasă în februarie, la nunta pe care o aştepta cu nerăbdare. O va îmbrăca însă mai devreme. Şi nu la nuntă, ci la propria înmormântare

La 25 de ani, Andreea avea toată viaţa înainte. Şi toate motivele să fie fericită. Iubea, era iubită şi în februarie urma să îmbrace rochia de mireasă. În loc de nuntă, rudele din Moineşti îi pregătesc acum înmormântarea.

Marţi seara, Andreea se pregătea să plece de la muncă. Lucra la un centru pentru tineret din oraşul Graz. A fost şocată să îl vadă în faţa uşii pe fostul iubit, un bărbat de 30 de ani, înarmat cu un cuţit.

Ionuţ şi Andreea nu mai formau un cuplu de aproape doi ani. Cu toate acestea, el n-a suportat gândul că fata şi-a găsit fericirea în braţele altcuiva. Iar când a aflat că Andreea se mărită, a început să îşi pregătească planul criminal. Şi-a calculat fiecare pas. Iar după ce şi-a omorât fosta iubită, s-a urcat în maşină şi a fugit. A oprit pe marginea unui râu, unde a aruncat cuţitul. Apoi a dat foc maşinii.

După ce maşina s-a făcut scrum, românul a chemat un taxi şi i-a cerut şoferului să îl ducă la o secţie de Poliţie. Acolo a cerut un translator şi a mărturisit totul.

Bărbatul rămâne în arestul Poliţiei din Graz. În funcţie de rezultatele evaluării psihologice, anchetatorii vor stabili ce pedeapsă riscă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri externe » O tânără româncă a fost ucisă în Austria, chiar înainte de nuntă