Antena Meniu Search
x

Foto O tânără s-a stins din viaţă, după ce a scăpat în cadă telefonul pe care îl pusese la încărcat, în Rusia

O tânără din Rusia s-a stins din viaţă, după ce a murit electrocutată în propria cadă. Femeia a scăpat în apă telefonul pe care îl pusese la încarcat. Ea a fost găsită de colega de apartament, care a şi chemat serviciile de urgență.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 09.12.2020, 16:21

Colega ei de apartament a fost cea care a găsit-o în baie, în Rusia
Tânăra a murit electrocutată, după ce a scăpat în cadă telefonul pe care îl pusese la încărcat - Olesya Semenova
  • O femeie a murit electrocutată, în Rusia
  • Tânăra şi-a scăpat în apă telefonul care era pus la încărcat

O tânăra în vârstă de 24 de ani, din Rusia, angajată ca vânzăzoare într-un magazin, a fost găsită decedată de către colega ei de apartament. Aceasta a fost şocat să descopere că femeia fusese electrocutată după ce şi-a scăpat telefonul în cadă. Dispozitivul era pus la încărcat când a avut loc nefericitul eveniment. 

Prietena tulburată a fost şi cea care a sunat la serviciile de urgență, potrivit mirror.co.uk.

''Am țipat, am scuturat-o, dar era palidă, nu respira și nu dădea semne de viață. Mi-a fost foarte frică. Când am atins-o, am primit un șoc electric'', a afirmat aceasta.

Paramedicii au încercat să o salveze pe tânăra rusoaică însă a fost mult prea târziu. Aceştia au fost nevoiţi să constate decesul. 

Semnal de alarmă

Oficialii ruşi au atras un semnal de alarmă după incident. Aceştia au avertizat oamenii să fie mult mai atenţi când mânuiesc dispozitive electronice în apropierea apei, cu atât mai mult dacă ele sunt conectate în mod direct la o sursă de energie. Consecinţele ar putea fi la fel ca şi în cazul femeii, devastatoare. 

Mai multe astfel de cazuri au fost raportate în ultima jumătate de an, în Rusia. Spre exemplu, un astfel de exemplu şocant a avut loc în luna august, când o adolescentă de doar 15 ani a murit în electrocutată în aceleaşi circumstanţe. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » O tânără s-a stins din viaţă, după ce a scăpat în cadă telefonul pe care îl pusese la încărcat, în Rusia