Antena Meniu Search
x

Omul păianjen din Paris, mărturisirea celui care a salvat un copil escaladând 4 etaje în câteva secunde: 'Am reuşit să sar şi am continuat'

Salvare impresionantă în Franţa. Suspendat pe faţada unui bloc, la peste zece metri înălţime, un copil de 4 ani a fost recuperat de un bărbat care a escaladat practic clădirea fără niciun fel de echipament de protecţie. Imaginile surprinse în acest weekend, la Paris.

Vezi și

Salvare impresionantă în Franţa. Suspendat pe faţada unui bloc, la peste zece metri înălţime, un copil de 4 ani a fost recuperat de un bărbat care a escaladat practic clădirea fără niciun fel de echipament de protecţie. Imaginile surprinse în acest weekend, la Paris, au devenit virale şi par desprinse din filmele de acţiune.

Filmate sâmbătă, într-un cartier din Paris, imaginile îţi taie răsuflarea. Cu mâinile goale, fără vreun echipament de protecţie, bărbatul escaladează, unul câte unul, etajele blocului. Se balansează, îşi ia avânt şi nu ţine cont de pericol. 30 de secunde a durat uluitoarea ascensiune până la etajul patru unde un copil era prins doar într-o mână de faţada blocului. Orice secundă de întârziere îi putea aduce sfârşitul.

Agilitatea tânărului, condiţia lui fizică, dar mai ales curajul de care a dat dovadă sunt acum lăudate de presa din întreaga lume.

Acest bărbat peste măsură de curajos a salvat viaţa unui copil riscându-şi propria viaţă. Mi-aş dori, la fel ca mulţi parizieni, să ştiu cine este acest Om Păianjen pentru a-l felicita, este mesajul scris de primarul Parisului pe Twitter.

Eroul, pe numele său Mamoudou Gassama a fost omul potrivit, la momentul potrivit. 

MAMOUDOU GASSAMA, salvatorul copilului:

Am văzut o adunare de oameni, mulţi strigau, iar maşinile claxonau. Am coborât din maşină şi am văzut copilul care stătea cât pe ce să cadă de la balcon. Am reuşit să sar, să mă prind de primul balcon şi am continuat astfel. Slavă Domnului, am reuşit să îl salvez!

Distribuit pe reţelele de socializare, videoul a strâns peste 3 milioane de vizualizări în mai puţin de 24 de ore. Poliţia a deschis o anchetă pentru a stabili cum a ajuns băieţelul acolo. Tatăl copilului a fost arestat şi este anchetat pentru neglijenţă. Cel mic se află, temporar, în grija serviciiilor sociale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Omul păianjen din Paris, mărturisirea celui care a salvat un copil escaladând 4 etaje în câteva secunde: 'Am reuşit să sar şi am continuat'