Antena Meniu Search
x

PANICĂ la bordul unei curse Ryanair! Un pasager filmează cu telefonul mobil SCENE TERIFIANTE (VIDEO)

Pasagerul unei curse Ryanair a trăit momente de groază în aeronava care a plecat vineri după-amiază, de la Fuerteventura, insulele Canare, cu destinația Leeds.

Pasagerul unei curse Ryanair a trăit momente de groază în aeronava care a plecat vineri după-amiază, de la Fuerteventura, insulele Canare, cu destinația Leeds.

Omul a filmat cu telefonul mobil momentul în care avionul aterizează în mod violent pe pistă. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Craig, cel care a postat filmelețul pe internet, a declarat că  avut parte de o experiență înfricoșătoare.

El susţine că aterizarea a fost violentă din cauza vântului puternic, dar că pilotul a făcut tot posibilul să aducă avionul pe pistă în condiții bune. 

Nicio persoană nu a fost rănită în urma incidentului.

Ce mai puteţi citi pe OBSERVATOR.TV

Cristi Hrubaru, RĂNIT în urma unui accident de motocicletă! Fostul ”cârcotaș” a fost acroşat într-o intersecţie (GALERIE FOTO + VIDEO)​

DURERE FĂRĂ MARGINI! Adrian, băiatul găsit mort în lacul din Ocna Şugatag, CONDUS PE ULTIMUL DRUM. "S-au scuturat toți trandafirii..." (GALERIE FOTO + VIDEO)

CUTREMURĂTOR! Ana Maria, tânăra dispărută în mare la Mangalia, în urmă cu 4 zile, A FOST GĂSITĂ MOARTĂ! Fata a fost găsită fără suflare, pe plajă​

JALE ŞI LACRIMI pentru Adi, băiatul găsit mort în lacul din Ocna Şugatag! "Nu știm dacă vezi câtă durere ai lăsat în urma ta, câtă disperare și neputinţă..." (GALERIE FOTO+VIDEO)

De ce GEM jucătorii de tenis! Experţii fac un ANUNŢ INCREDIBIL

ASASINAT în Alba Iulia! Au dat buzna peste ei în casă, au ucis o femeie, iar pe fiul ei l-au lăsat într-o BALTĂ DE SÂNGE (VIDEO)

Bloc turn cu 36 de etaje, ÎN FLĂCĂRI! Sunt cel puţin trei MORŢI şi 12 RĂNIŢI. Clădirea nu are sistem automat de stingere a incendiilor (VIDEO)

Un jurnalist român o confruntă pe Theresa May, în timpul unei petreceri: "Sunt pe cale de a fi EXPULZAT!" (VIDEO)

ÎNREGISTRARE ŞOCANTĂ! Cum vrea un medic din Hunedoara, acuzat de MALPRAXIS, să cumpere tăcerea unui proaspăt tătic (AUDIO)

REACŢII INCREDIBILE! Ce spun enoriaşii după ce Patriarhia a confirmat că preotul surprins făcând SEX cu un seminarist este chiar Episcopul Huşilor (VIDEO)

VIOL transmis LIVE, pe Facebook! Trei tineri bat cu sălbăticie şi ABUZEAZĂ SEXUAL o adolescentă, zeci de mii de oameni privesc oroarea ÎN DIRECT

CRIMĂ ÎNFIORĂTOARE în Italia! O ROMÂNCĂ a fost ucisă cu mai multe LOVITURI DE CUŢIT de fostul soţ italian. DECLARAŢIA ŞOCANTĂ a bărbatului (VIDEO)

Un jurnalist român o confruntă pe Theresa May, în timpul unei petreceri: "Sunt pe cale de a fi EXPULZAT!" (VIDEO)

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » PANICĂ la bordul unei curse Ryanair! Un pasager filmează cu telefonul mobil SCENE TERIFIANTE (VIDEO)