Antena Meniu Search
x

Un pasager a stat şase ore în picioare, în avion, pentru ca soţia lui să doarmă liniştită

Courtney Lee Johnson, un afacerist american, a scos la iveală, pe Twitter, o poveste romantică desprinsă din filmele artistice.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 06.09.2019, 17:40

Gestul bărbatului a fost apreciat pe internet
Bărbatul a stat şase ore în picioare pentru ca soţia să doarmă liniştită - Twitter

Courtney Lee Johnson, un afacerist american, a scos la iveală, pe Twitter, o poveste romantică desprinsă din filmele artistice.

Aflat într-un avion, Johnson a surprins gestul romantic făcut de un bărbat pentru femeia sa după ce aceasta a adormit în timpul zborului.

Bărbatul a stat şase ore în picioare, în avion, pentru că soţia lui să doarmă liniştită

Conform Mirror Online, pentru a se asigura că soţia lui se poate odihni corespunzător, bărbatul, a cărui identitate nu a fost dată publicităţii, a stat în picioare pe întreaga durată a zborului.

Şi nu vorbim despre o perioadă scurtă, ci de aproximativ şase ore.

Johnson, impresionat de reacţia bărbatului, a precizat că "asta este adevărata dragoste" şi că "bărbatul respectiv este mai tare decât mine. Eu nu cred că mi-aş fi permis să stau atâtea ore în continuu în picioare".

Povestea a fost însoţită de comentarii mixte. Unii au apreciat gestul comis, alţii însă pun sub semnul întrebării povestea precizând că "în general nu eşti lăsat să stai cinci minute în picioare, cum i-au permis lui să stea şase ore în picioare?".

Au existat inclusiv răutăcioşi care spun că "femeia este egoistă, iar bărbatul este mult prea slab în faţa ei".

De asemenea, au existat şi trimiteri la celebrul film Titanic şi la gestul comis de personajul interpretat de Leonardo Di Caprio, în final, care stă în apa rece pentru a se asigura că iubita lui este salvată.

Nu în ultimul rând, au existat şi voci care spun că "probabil femeia se simţea rău şi din acest motiv a stat întinsă şi avea nevoie de odihnă".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Un pasager a stat şase ore în picioare, în avion, pentru ca soţia lui să doarmă liniştită