Antena Meniu Search
x

Pasagerii unui avion au călătorit în timp: au trecut în 2023 fără să prindă miezul nopţii

Pasagerii unei companii aeriene blocați pe o insulă îndepărtată din Pacific după o aterizare de urgență în drum spre Sydney au profitat la maxim de aventura lor neașteptată și idilică din ajunul Anului Nou, dar au avut parte și de o capcană: au trecut în 2023 fără să prindă miezul nopții, notează Mediafax.

de Redactia Observator

la 01.01.2023, 09:14

Pasagerii unui avion au călătorit în timp: au trecut în 2023 fără să prindă miezul nopţii
- Twitter

Saltul în timp a început când aeronava cu care călătoreau inițial de la Los Angeles la Sydney a fost redirecționată către aeroportul internațional Pago Pago. Echipajul de la bordul zborului 839 al companiei United Airlines a observat o posibilă scurgere de ulei la un motor al avionului Boeing 787-9. Localnicii din Pago Pago, Samoa Americană, unde a aterizat forțat zborul de la Los Angeles, i-au dus pe pasagerii într-un tur al insulei și au servit bere pe o plajă pustie.

Avionul trimis în schimb care să-i ducă la Sydney a decolat în dimineaţa din ajunul Anului Nou şi a ajuns la destinaţie tot în dimineaţa Anului Nou

Dar, datorită unei ciudățenii a diferenței de fus orar, avionul trimis în schimb care să-i ducă la Sydney a decolat în dimineaţa din ajunul Anului Nou şi a ajuns la destinaţie tot în dimineaţa Anului Nou, fără a prinde miezul nopţii, potrivit relatează The Guardian. United Airlines a confirmat într-un comunicat că o "problemă mecanică" a forțat devierea, dar a precizat că pasagerii au fost îngrijiți și că un alt zbor îi va prelua pe pasagerii blocați.

Samoa Americană se află chiar la est de linia internaţională pentru demarcaţia datei, ceea ce înseamnă că pasagerii aflați la bord au ratat miezul nopții de 31 decembrie. La scurt timp după ce au decolat, ei s-au aflat în 2023, duminică. Unii pasageri s-au plâns de timpul de care a avut nevoie United Airlines pentru a trimite un alt avion, deoarece au pierdut ocazia de a petrece Revelionul la Sydney. Alții au declarat că s-au bucurat de timpul petrecut pe insulă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Pasagerii unui avion au călătorit în timp: au trecut în 2023 fără să prindă miezul nopţii