Antena Meniu Search
x

Patru români au furat 45 de tone de motorină, din 400 de camioane, în mai puţin de patru luni, la graniţa dintre Spania şi Franţa

Patru români au furat 45 de tone de motorină, din 400 de camioane, în mai puţin de patru luni, la graniţa dintre Spania şi Franţa. Cei patru au fost prinşi şi condamnaţi în Franţa.

Patru români au furat 45 de tone de motorină, din 400 de camioane, în mai puţin de patru luni, la graniţa dintre Spania şi Franţa. Cei patru au fost prinşi şi condamnaţi în Franţa.

În ultima parte a anului 2016, până în martie 2017, când au fost prinşi, cei patru români, cu vârste între 22 şi 35 de ani, au reuşit să fure, folosindu-se de un camion cu rezervoare de 1.000 de litri pe platformă, 45.000 de litri de motorină, golind rezervoarele camioanelor în zonele de odihnă ale şoferilor.

Românii locuiau în Spania la Girona, dar dădeau lovitura numai în parcările din Franţa, în Aude, dar și în Hérault și Pyrénées-Orientales. Se foloseau de o pompă alimentată cu baterii pentru a goli rezervoarele, iar când şoferii descopereau că sunt furaţi, hoţii deveneau violenţi. 

În Aude au lovit un camionagiu cu o bară de fier şi l-au lăsat lat lângă maşina din care tocmai furaseră motorina.

Combustibilul furat era vândut rapid de către hoţi în Spania.

Iniţial împotriva bandei au fost 80 de plângeri, dar după arestarea lor s-a descoperit că sustrăseseră combustibil din 400 de camioane. Cei patru români au fost condamnaţi în cursul acestei săptămâni la pedepse cu închisoarea între doi şi 5 ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Patru români au furat 45 de tone de motorină, din 400 de camioane, în mai puţin de patru luni, la graniţa dintre Spania şi Franţa