Antena Meniu Search
x

Paul Walker a fost ucis de o cascadorie

Au trecut 4 zile de la moartea fulgerătoare a lui Paul Walker şi încă nu s-a stabilit motivul exact al cumplitului accident. Poliţia din Los Angeles a ieşit să anunţe că ideea unei curse nebuneşti cu o altă maşină nu se confirmă.

Vezi și

Rămâne în picioare ipoteza că actorul şi prietenul lui făceau totuşi o cascadorie care le-a adus sfârşitul. Momentul accidentului a fost surprins pe camerele de supraveghere.

O bubuitură puternică urmată de un incendiu devastator. Asta a surprins o cameră de supraveghere montată la câţiva zeci de metri de locul unde Paul Walker şi prietenul lui Roger Rodas şi-au găsit sfârşitul.

Incendiul a izbucnit aproape instantaneu şi maşina s-a transformat într-o minge de foc. Nimeni nu avea cum să-i ajute! E concluzia poliţiei din Los Angeles dar şi a martorilor.

Urme de frânare puternică şi drifturi. Sunt indiciile pe care anchetatorii le iau acum în calcul pentru o concluzie finală, aşteptată de toată lumea.

Un document obţinut în exclusivitate de site-ul american TMZ susţine că modelul Porshe Carrera GT, în care a murit Paul Walker, este unul periculos. Are toate atuurile unei maşini de curse dar cu multe hibe.

De exemplu, maşina nu putea trece peste un obstacol oricât de mic, fără să fie avariată, se arată într-un act-cu titlul de avertisment din 2004!!!!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Paul Walker a fost ucis de o cascadorie