Antena Meniu Search
x

Informaţie de ultimă oră! S-a aflat vinovatul în cazul morţii lui Paul Walker

Unul dintre eroii din seria Fast & Furious s-a stins într-un accident rutier, în sudul Californiei. Actorul nu se afla la volan, era pe scaunul din dreapta şi se îndrepta către o strângere de fonduri.

Vezi și

UPDATE 3 / La locul accidentului s-au găsit urme de lichid pe asfalt, iar anchetatorii iau în calcul că acesta ar putea fi de la sistemul de direcţie. Urmele s-au găsit la o distanţă foarte mică de locul dezastrului, iar cum Roger Rodas era un şofer extrem de experimentat, poliţiştii nu cred că a fost posibil ca acesta să fi pierdut controlul volanului.

Cea mai plauzibilă explicaţie este că a existat o defecţiune la sistemul de direcţie, fapt ce a făcut ca automobilul Porsche să fie imposibil de controlat! Poliţiştii iau în calcul şi o neglijenţă a lui Roger Rodas, cel care conducea autoturismul. 

După mai multe investigaţii, poliţiştii vor şti cu exactitate care a fost cauza decesului celor doi.

UPDATE 2 / Poliţiştii susţin că viteza a fost principalul factor din cauza căruia Paul Walker şi prietenul acestuia, Roger Rodas, au murit. Rodas, care a fost pilot de curse, era bun prieten cu Paul Walker şi consilierul financiar al acestuia. 

În vârstă de 8 ani, fiul lui Roger Rodas,  38 de ani, a fost unul dintre primii oameni ajunşi la locul accidentului. Fiul lui Rodas a venit în grabă când a văzut maşina în flăcări şi a încercat cu disperare să-şi tragă tatăl afară din Porsche. 

"Fiul său a sărit gardul și s-a îndreptat spre maşină, a încercat să-şi scoată tatăl afară, dar din păcate n-a reuşit", a declarat Jim Torp, martor ocular, informează Daily Mail.

Ambele trupuri au fost atât de tare mistuite de flăcări, încât medicul legist a solicitat fişele dentare ale celor doi pentru a putea identifica cadavrele!

UPDATE 1 / Conform Daily Mail, poliţiştii americani au descoperit pe asfalt urme de cauciuc şi astfel se naşte ipoteza că Paul Walker şi prietenul său făceau cascadorii cu autoturismul Porsche în momentul producerii accidentului. O manevră greşită le-ar fi curmat zilele!

Paul Walker, în vârstă de 40 de ani, juca rolul lui Brian O'Conner în seria "Fast and Furios". Al şaptelea film trebuia să apară anul viitor.

În urma impactului, vehiculul s-a transformat într-o torţă, iar Paul şi prietenul său au ars de vii. Deocamdată, nu a fost stabilită cauza producerii accidentului.

La fel ca în filmul care l-a făcut celebru, Paul Walker a fost mult prea iute. N-a mai rămas aproape nimic din bolidul de lux în care actorul de 40 de ani se afla ieri.

Nu conducea el, ci un prieten. Din motive încă neclare, a intrat cu maşina într-un stâlp. Cei doi nu au avut nicio şansă de supravieşuire, pentru că impactul, şi-aşa extrem de puternic, a fost urmat de un incendiu. Maşina s-a transformat într-o minge de foc. Un amator a filmat momentul.

Când au venit pompierii şi echipele de salvare, din bolid rămăsese doar cenuşa. Iar pentru Walker şi prietenul lui nu se mai putea face nimic.

Paul Walker a devenit cunoscut odată cu rolul din seria "Furios şi iute". Cel mai nou film din serie, al şaptelea, urma să fie lansat în vara anului 2014.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Informaţie de ultimă oră! S-a aflat vinovatul în cazul morţii lui Paul Walker