Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un nou star de la Hollywood ajunge pe lista celor acuzaţi de abuzuri sexuale! Dezvăluirile şocante făcute de o fană a lui Sylvester Stallone

Pe lista bărbaţilor de la Hollywood acuzaţi de abuzuri sexuale apare încă un nume celebru! Sylvester Stallone ar fi agresat sexual, în 1986, o admiratoare.

de Redactia Observator

la 17.11.2017 , 08:52

Pe lista bărbaţilor de la Hollywood acuzaţi de abuzuri sexuale apare încă un nume celebru! Actorul Sylvester Stallone ar fi agresat sexual, în 1986, o admiratoare, pe atunci în vârstă de 16 ani. Deocamdată, Stallone respinge acuzaţiile. Între timp, Kevin Spacey, una din vedetele de la care a pornit scandalul, este denunţat de tot mai multe victime, nu în Statele Unite ci la Londra, unde a fost multă vreme directorul artistic al unui teatru.

Acuzaţiile la adresa lui Sylvester Stallone nu vin din partea victimei ci ar apărea într-un raport din 1986 al poliţiei, din care Daily Mail afirmă că deţine o copie. Aflat la Las Vegas pentru filmări, actorul ar fi invitat-o pe admiratoarea de 16 ani în camera sa de hotel. Aici ar fi forţat-o să aibă relaţii sexuale atât cu el cât şi cu bodyguardul său. 

Adolescenta a ajuns totuşi la poliţie dar, de ruşine, nu a mai depus plângere împotriva celor doi, aşa că raportul a fost îngropat în arhive. Purtătoarea de cuvânt a lui Stallone a respins ferm acuzaţiile. Iar bodyguardul de atunci nu le poate nici confirma, nici infirma deoarece a decedat acum câţiva ani într-un schimb de focuri cu poliţia. 

Vezi și

Şirul scandalurilor sexuale, care pare să nu se mai termine, a fost declanşat de acuzaţiile la adresa producătorului Harvey Weinstein şi apoi a lui Kevin Spacey. Noi şi noi victime ale celor doi continuă să rupă tăcerea. Teatrul Old Vic din Londra, cu care Spacey a colaborat aproape două decenii, a anunţat că 20 de bărbaţi s-au plâns de comportamentul său indecent.

Kevin Spacey nu a mai apărut în public de la lansarea primelor acuzaţii şi nu le-a comentat pe cele de acum. 

Scandalul s-a propagat şi în lumea politicii. Un ministru britanic a demisionat după ce s-a aflat că-i făcuse avansuri nedorite unei ziariste. Iar acum, la Washington, senatorul Al Franken, în trecut actor comic, este învinuit de o fostă colegă că a sărutat-o cu forţa, în timpul unui turneu la militarii americani din străinătate.

În acelaşi turneu, Franken a făcut încă un gest nepotrivit de la care au rămas şi fotografii. În avion, în timp ce colega sa dormea, i-a pus mâinile pe sâni, pentru a-i distra pe cei prezenţi. Senatorul a prezentat, acum, scuze iar femeia spune că, după atâta timp, le acceptă. Dar comisia de etică a Senatului ar putea ancheta cazul.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri externe » Un nou star de la Hollywood ajunge pe lista celor acuzaţi de abuzuri sexuale! Dezvăluirile şocante făcute de o fană a lui Sylvester Stallone