Peste 10.000 de Moși Crăciun, prezenți la un maraton caritabil

Publicat: 13.12.2015, 14:31.
Actualizat: 13.12.2015, 15:22

Peste 10.000 de persoane au îmbrăcat costumul lui Moș Crăciun și au pornit într-o cursă de 5 kilometri pe străzile din Madrid

Peste 10.000 de persoane au îmbrăcat costumul lui Moș Crăciun și au pornit într-o cursă de 5 kilometri pe străzile din Madrid.


Madridul a fost invadat de 10.000 oameni îmbrăcați în Moş Crăciun. S-au adunat la startul unui cros caritabil, desfăşurat pe principalele bulevarde din capitala Spaniei.


La „Cursa lui Moș Crăciun”, eveniment ajuns la cea de-a patra ediţie, au participat şi 500 de copii, îmbrăcaţi în costume verzi de spiriduşi. Au alergat pe o distanţă de 5,5 kilometri.

Toţi participanţii au plătit o taxă de 13 euro, iar fondurile strânse au fost donate unei fundaţii care ajută bolnavii de scleroză multiplă. Organizatorii au anunţat că a fost înregistrat un nou record mondial: cel mai mare număr de oameni îmbrăcaţi în Moş Crăciun, adunaţi la un loc.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri
ANIMAȚIE GRAFICĂ: Cum s-a produs accidentul cu 7 morți din Bacău. Altar de flori după tragedie: "Tremur toată, nu mai sunt bună de nimic"
1
Eveniment • pe 26.07 la 18:58

"Tată, spune-mi că e un vis". Acestea au fost primele cuvinte ale băiatului de 15 ani grav rănit în accidentul de ieri din Bacău. Din păcate, era realitatea cruntă. Şi-a pierdut sora, mama şi cele două bunici, iar viaţa lui atârnă acum de un fir de păr. A fost adus azi, de urgenţă, cu un elicopter SMURD, la un spital din Capitală. Între timp, apar informaţii noi şi despre filmul evenimentelor, despre care vă avertizăm că sunt cu puternic impact emoţional.