Antena Meniu Search
x

Pierce Brosnan pledează vinovat, prins pe Instagram că s-a plimbat unde nu avea voie. Amenda primită de actor

Schimbare de situație pentru James Bond. Pierce Brosnan a pledat vinovat pentru că s-a plimbat în zonele termale din Parcul Yellowstone. Brosnan a fost acuzat că a intrat în zona unde temperaturile în izvoarele acide pot atinge aproape punctul de fierbere.

de Redactia Observator

la 15.03.2024, 07:38

Pierce Brosnan
Amenda primită de Pierce Brosnan - Profimedia

Inițial, "James Bond" a pledat nevinovat pentru încălcarea proprietății. Un judecător din Wyoming i-a acceptat pledoaria și l-a obligat să plătească o amendă de peste 1.500 de dolari pentru această infracțiune, notează BBC.

Pierce Brosnan a pledat vinovat

Plata va merge către o organizație non-profit însărcinată cu conservarea parcului. Joi, Brosnan a recunoscut că a încălcat reglementările federale care interzic plimbările în apropierea izvoarelor termale Mammoth Terraces.

O a doua învinuire, care îl acuza că nu a respectat indicatoarele în zonă, a fost retrasă ca parte a înțelegerii. Ambele infracțiuni sunt clasificate drept "infracțiuni/ delicte minore".

Pe acelaşi subiect

Regulile impun vizitatorilor parcului național să rămână pe aleile desemnate în jurul Mammoth Terraces, iar încălcările sunt pedepsite cu până la șase luni de închisoare și o amendă de până la 5.000 de dolari.

Milioane de oameni vizitează Yellowstone în fiecare an. Cel puțin 22 au murit din cauza arsurilor suferite de la izvoarele din parc.

Poza cu Pierce Brosnan, publicată pe Instagram

O fotografie a lui Brosnan în celebrul parc a fost postată pe un cont de Instagram care îi ironizează pe "tourons" (turiștii idioți) din Yellowstone. În imagine părea că apare Brosnan cu ochelari de soare și o pălărie, pozând lângă izvoare.

În momentul infracțiunii, Brosnan locuia în zonă în timp ce filma un nou film.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Pierce Brosnan pledează vinovat, prins pe Instagram că s-a plimbat unde nu avea voie. Amenda primită de actor