Antena Meniu Search
x

Pompierii britanici vor livra alimente celor nevoiași pe perioada pandemiei de coronavirus

Autoritățile britanice au decis să ia măsuri radicale în lupta cu pandemia de coronavirus, astfel că pompierii vor avea, începând de vineri, noi misiuni în această bătălie.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 27.03.2020, 17:19

Pompierii britanici ar urma să preia și trupuri neînsuflețite
Pompierii britanici au misiuni suplimentare pe perioada pandemiei de coronavirus - Hepta
  • Pompierii britanici vor livra alimente celor nevoiași pe perioada pandemiei de coronavirus
  • Pompierii vor ridica și trupurile neînsuflețite ale celor care ar fi murit de coronavirus

Autoritățile britanice au decis să ia măsuri radicale în lupta cu pandemia de coronavirus, astfel că pompierii vor avea, începând de vineri, noi misiuni în această bătălie.

Reprezentanții instituțiilor de profil au semnat un acord prin care își asumă posibilitatea de a veni și mai mult în ajutorul celor nevoiași.

Astfel, conform Reuters, pe lângă misiunile uzuale, pompierii britanici vor libra alimente și medicamente celor nevoiași și care ar trebui să evite sub orice formă ieșirea din casă în această perioadă.

Mai mult, pompierii ar putea fi utilizați și pentru preluarea trupurilor neînsuflețite în așa fel încât nimeni să nu se mai expună pericolului de a se infecta cu coronavirus.

Nu în ultimul rând, pompierii britanici ar urma să conducă ambulanțe, în cazul în care sistemul sanitar rămâne fără personal.

Marea Britanie a raportat, până acum, 11.658 de infectări și 578 de decese provocate de coronavirus, asta, conform specialiștilor, și pentru că Marea Britanie a început să ia târziu măsuri de siguranță, autoritățile nefiind convinse, la început, de cât de serioasă este situația.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Pompierii britanici vor livra alimente celor nevoiași pe perioada pandemiei de coronavirus