Antena Meniu Search
x

Povestea tristă a micuţei care a murit la numai trei luni, pentru că o persoană nu s-a spălat pe mâini

Fleur Edwards, o micuţă de numai trei luni, din Peignton, Marea Britanie, a murit din cauza unei infecţii severe cu streptococ. Iar mama fetiţei pune tragedia pe seama unui incident care i se poate întâmpla oricui.

de Redactia Observator

la 03.05.2019, 16:20

Fleur a murit la 3 luni, din cauza unei infecţii severe cu streptococ
Ultimele fotografii cu micuţa Fleur Edwards în viaţă - Mirror Online

Fleur Edwards, o micuţă de numai trei luni, din Peignton, Marea Britanie, a murit din cauza unei infecţii severe cu streptococ. Iar mama fetiţei pune tragedia pe seama unui incident care i se poate întâmpla oricui.

Cu o zi înainte să-şi piardă viaţa, Fleur a participat, alături de părinţii şi fraţii ei, la o strângere de fonduri organizată pentru o rudă a familiei.

Micuţa de trei luni a murit pentru că cineva nu s-a spălat pe mâini

Conform Mirror Online, atmosfera a fost extrem de destinsă. Oamenii s-au simţit foarte bine, cum reiese şi din ultimele poze realizate cu micuţa Fleur în viaţă.

Pe acelaşi subiect

Din păcate, însă, multă lume a ţinut să o ia în braţe şi să o pupe pe micuţa Fleur. Iar Emily Vandenbrouck, mama micuţei, crede acum că acest lucru i-a fost fatal fetiţei.

În seara respectivă, părinţii au culcat-o pe Fleur în pătuţul ei situat chiar lângă patul lor. A doua zi dimineaţă micuţa nu mai era în viaţă, iar medicii chemaţi la faţa locului nu au mai putut decât să constate decesul.

Autopsia a scos la iveală faptul că fetiţa de numai trei luni a murit din cauza unei infecţii severe cu streptococ.

Mama micuţei care a murit la trei luni, dezvăluiri cu lacrimi în ochi

Atât anchetatorii, cât şi părinţii victimei consideră că, cel mai probabil, infecţia a apărut după ce, la strângerea de fonduri, o persoană care a folosit toaleta şi nu s-a spălat pe mâini a ţinut-o pe micuţa Fleur în braţe.

La câteva săptămâni de la momentul în care pozau fericiţi împreună, părinţii lui Fleur se pregătesc să organizeze o acţiune în memoria ei, acţiune prin care vor să atragă atenţia asupra faptului că este vital ca oamenii să se spele pe mâini cât mai des posibil şi mai ales după ce utilizează toaleta.

Deşi a trecut prin momente extrem de dificile, Emily Vandenbrouck, mama lui Fleur, a găsit puterea să povestească cu lacrimi în ochi, pentru sursa amintită, tot ce s-a întâmplat: "Fetiţa noastră a mers la somn complet fericită şi normală. Nu avea temperatură. Nu era nimic care să prevestească tragedia. Şi nu s-a mai trezit niciodată. Iubea să doarmă şi dormea fără probleme de-a lungul nopţii. Era un copil model. Era în camera noastră. Tatăl ei şi-a dat seama primul că nu mai respiră. Am intervenit şi eu pentru a-i acorda primul ajutor, dar degeaba. De când m-am uitat la ea mi-am dat seama că nu mai este în viaţă. Credeam că visăm. A fost o perioadă în care tot ce îmi doream era să mă trezesc din acest vis urât. Poza aceea de la strângerea de fonduri a fost făcută la 6 seara, în seara de dinaintea tragediei. Este extrem de preţioasă pentru noi pentru că este singura în care apărem cu toţii".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Povestea tristă a micuţei care a murit la numai trei luni, pentru că o persoană nu s-a spălat pe mâini