Antena Meniu Search
x

O femeie a născut la serviciu şi şi-a aruncat bebeluşul la toaletă

O femeie a născut la serviciu şi, ca să nu afle nimeni că era însărcinată, a încercat să înece bebeluşul în toaletă. În mod miraculos, copilul a supravieţuit, iar ea riscă acum până la 10 ani de închisoare pentru tenativă de omor. 

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 31.03.2019, 16:08

Bebeluşul a supravieţuit în mod miraculos
Femeia a încercat să scape de bebeluş în baia de la serviciu - Profimedia

O femeie a născut la serviciu şi, ca să nu afle nimeni că era însărcinată, a încercat să înece bebeluşul în toaletă. În mod miraculos, copilul a supravieţuit, iar ea riscă acum până la 10 ani de închisoare pentru tenativă de omor. 

O tânără din Pennsylvania îşi ascunsese sarcina atât faţă de prieteni, colegi, cât şi faţă de familie şi voia să scape de „povară” în orice fel posibil. Când a venit momentul, femeia se afla la serviciu, aşa că a născut chiar în baie şi a lăsat bebeluşul în capacul de la toaletă. 

Emmanuella Osei şi-a părăsit inclusiv fiica de doi ani, pe care a lăsat-o în Ghana, când s-a mutat în SUA pentru a trăi împreună cu unchiul ei în luna mai.

Marţi, tânăra de 23 de ani a peldat vinovată în faţa jduecătorilor, pentru actul său lipsit de orice dovadă maternă. Crud, nemilos, terifiant. Şi-a lăsat propriul bebeluş în toaletă sperând să moară, iar ea să-şi poată continua liniştită viaţa. 

Osei lucra la un proiect la serviciu, când le-a spus colegilor că se simte rău. I-a cerut supraveghetorului să o lase să plece, s-a dus la toaletă şi l-a suant pe managerul ei, cerându-i să sune la salvare. 

Poliția spune că nu a menționat nimănui faptul că a născut, dar când au intrat în toaletă, au găsit ceea ce părea a fi un cordon ombilical. Ofiţerii au remarcat că ușa era parțial deschisă și tânăra era înconjurată de o cantitate mare de sânge. 

Bebeluşul era rece, inconştient, dar datorită primului ajutor acordat de medici el a fost readus la viaţă. Tot ei au spus că micuţul ar fi fost ţinut sub apă timp de 10-15 minute cel mai probabil. El a fost internat în stare critică, dar acum se află în afara oricărui pericol şi urmează a fi dat spre îngrijire în plasament.

Conform Daily Mail, femeia riscă acum 10 ani de închisoare pentru acuzaţia de tentativă de omor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » O femeie a născut la serviciu şi şi-a aruncat bebeluşul la toaletă