Antena Meniu Search
x

Secretul teribil al româncei care și-a omorât fetița de 6 ani, înainte de a se sinucide, în Italia

Alina Olaru, tânăra din Rădăuți care și-a omorât fetița de 6 ani, în Italia, iar apoi s-a sinucis, ascundea secrete teribile. Lupta de mai mulți ani cu depresia, iar fiica sa a avut de suferit de pe urma comportamentului său bizar. Apropiații fac dezvăluiri teribile despre tânăra mamă.

Vezi și

Alina Olaru, tânăra din Rădăuți care și-a omorât fetița de 6 ani, în Italia, iar apoi s-a sinucis, ascundea secrete teribile. Lupta de mai mulți ani cu depresia, iar fiica sa a avut de suferit de pe urma comportamentului său bizar. Apropiații fac dezvăluiri teribile despre tânăra mamă.

Alina Olaru ar fi suferit de depresie severă. Încă de când a născut, în urmă cu şase ani.

Fetiţa avea doar 3 luni când a fost aruncată de mamă în tomberon. Bebeluşul a fost găsit repede, în viaţă, iar femeia a fost identificată la scurt timp.

"S-a găsit o geantă cu ceva în tomberon. Ceva se auzea gemând", povestește o martoră.

Atunci, copilul a avut noroc. Imediat s-a deschis un dosar penal şi a fost făcută şi o anchetă socială.

Copilul a fost internat în spital pentru analize de spcialitate şi a fost preluat de un asistent maternal profesionist. Şi mama a fost internată. La psihiatrie. A fost externată cu diagosticul de depresie post partum, Protecţia Copilului Suceava.

Managerul spitalului Municipal din Rădăuți, Traian Andronache, a declarat: "Aproximativ o săptămână. A fost externată pe motiv că starea pacientei a fost ameliorată". 

Numai că nu ar fi fost singura problemă pe care o avea femeia.

"Mai consuma substanţe interzise, mai umbla cu diferiţi bărbaţi", spune o vecină.

"Odată s-a dezbrăcat goală şi a ieşit în faţa blocului. Înainte veneau persoane dubioase pe aici", povestește un bărbat.

Până la vârsta de patru ani, viaţa fetiţei a fost un haos. Copilul a fost în plasament, la rude, la tatăl biologic, şi apoi, din nou, la mamă. La cererea femeii, în 2015, instanţa a decis reîntregirea familiei. Mihaela a luat copilul şi a dispărut fără să anunţe pe nimeni.

"Sigur este vorba despre o boala psihica. Posibil ca si-a revenit in urma unui tratament si a unei consilieri. Şi-a revenit pentru o perioadă", crede psihologul Keren Rosner.

O perioadă scurtă care s-a încheiat tragic. Sâmbătă, într-o casă din Torino, unde locuieşte mama ei, Mihaela a fost găsită fără suflare alături de fetiţa căreia îi decisese, de fapt, soarta, acum şase ani. S-a mai deschis o anchetă, dar... "acum e prea târziu. Prea târziu", spune cu lacrimi în ochi bona fetiței.

În urma cercetărilor se va decide dacă, unde şi cine a greşit în ultimii şase ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri externe » Secretul teribil al româncei care și-a omorât fetița de 6 ani, înainte de a se sinucide, în Italia