Antena Meniu Search
x

Video Povestea dramatică a fetiței de patru ani care a fost găsită rătăcind pe străzile din New York, în mijlocul nopții, după ce a fost abandonată

O copilă de doar patru ani a fost abandonată de mama ei în mijlocul străzii. Polițiștii din New York au găsit-o pe cea mică în timp ce rătăcea fără direcție, în mijlocul nopții. La scurt timp, mama a fost arestată, cu ajutorul imaginilor surprinse de camerele de supraveghere. Ea urmează să răspundă în fața legii pentru teribilul gest.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 03.03.2021, 15:43

O fetiță de patru ani a fost găsită rătăcind pe străzile din New York, în mijlocul nopții, după ce a fost abandonată
Filmările de pe camerele de supraveghere dezvăluie momentele tulburătoare de dinaintea abandonului - NYPD / Twitter
  • O mamă și-a abandonat fetița în mijlocul nopții
  • Incidentul a avut loc în New York

O fetiță de patru ani care a fost găsită rătăcind singură pe străzile din New York, în mijlocul nopții, a fost abandonată chiar de către mama ei. Sadeekah Abdul Salaam, în vârstă de 32 de ani, și-a lăsat fetița singură pe o stradă din Bronx, sâmbătă, la miezul nopții, în timp ce se îndrepta spre un adăpost pentru persoane, pentru a găsi unde să stea.

Copilul a fost în cele din urmă luat de către ofițerii de poliție, după ce a fost văzut rătăcind fără direcție la colțul străzii East 156 cu Prospect Avenue, potrivit dailymail.co.uk.

Filmările de pe camerele de supraveghere dezvăluie momentele tulburătoare de dinaintea abandonului. Din imagini se poate observa cum fetița merge în spatele mamei sale. La un moment dat, Salaam se întoarce pentru a se uita la cea mică, dar apoi grăbește pasul, înainte ca fetița să aibă șansa de a o ajunge din urmă.

Mama a fost arestată și urmează să răspundă în fața legii pentru faptele sale

Luni, poliția a reușit să o identifice pe Salaam ca fiind mama fetei, aceasta fiind arestată. Acuzațiile care îi sunt aduse sunt legate de abandonul unui copil, ea acționând într-o manieră vătămătoare pentru cea mică, precum și acuzația de imprudență.

Femeia nu a făcut nicio declarație în acel moment și a cerut un avocat. În prezent, aceasta așteaptă întrevederea în instanță.

Din fericire, starea copilei este bună. După ce a fost ridicată de ofițeri, fata a fost dusă la o unitate medicală, unde o evaluare completă a arătat că se află într-o stare fizică bună. Copila este acum în grija Administrației pentru Servicii Sociale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Stiri externe » Povestea dramatică a fetiței de patru ani care a fost găsită rătăcind pe străzile din New York, în mijlocul nopții, după ce a fost abandonată