Antena Meniu Search
x

Premierul Norvegiei coboara in popor: S-a deghizat in taximetrist si si-a iscodit clientii

Premierul norvegian da un alt inteles procedurii de consultare cu electoratul. Imbracat in uniforma de taximetrist, politicianul s-a urcat la volanul unei masini si, timp de cateva ore, nu a refuzat nicio comanda

Vezi și

Desi deghizat, cu ochelari de soare si uniforma de taximetrist, premierul a fost recunoscut de alegatori. Venite tocmai din Romania, doua femei nu au ratat nici ele intalnirea cu politicianul.

Jens Stoltenberg conduce tara din 2005. In ultima perioada insa, politicianul spune ca a simtit ca s-a indepartat de electorat. Iar acesta a fost modul lui de a se pune la curent cu problemele oamenilor. In timp ce unii pasageri s-au aratat socati, altii au profitat de ocazia unica.

Deschis la dialog, seful guvernului din Oslo a raspuns tuturor intrebarilor, oricat de incomode. Iar majoritatea pasagerilor s-au declarat incantati de solutiile si explicatiile primite. Singurele care au cam lasat de dorit au fost aptitudinile de sofer ale premierului. De inteles, avand in vedere ca in ultimii ani, altcineva i-a condus masina. “Pot sa fiu sincera? Nu sunt prea multumita de cum conduci!”, a replicat o femeie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Premierul Norvegiei coboara in popor: S-a deghizat in taximetrist si si-a iscodit clientii